Indul az Epermánia
Eperhetek a Gastrotherapy blogon

eper_mania.png

Mai naptól berobban az eperinvázió a Gastrotherapy blogon és a Facebook oldalon is :)

Ide kattintva tudsz csatlakozz az Epermánia Facebook eseményhez.

Már virágba borultak a szabadföldi epermezők, hamarosan itt a szezonja ennek az ízletes kis tavaszi gyümölcsnek. Sajnos a kerti eperpalántánk még sokára lesz tele pirosló illatos eprekkel. Én viszont már annyira vágytam rá, hogy elhatároztam, elindítom az eper heteket a Gastrotherapy blogon!

Kicsit előre dolgozom nektek, hogy mire valóban berobban az eperszezon és újra elérhetővé válik a finom ízletes szabadföldi magyar eper, már tudtok majd válogatni a finomabbnál finomabb receptek közül.

Hogy mire is számíthattok?

» Lesz minden, ami ehető és eper színű, illatú, formájú

» Lesz nyersen, fagyasztva, aprítva és sütve

» Lesz sós és édes változat

» Lesznek nyerő epres kombinációk és ütős variációk

Igyekszem olyan finomságokat készíteni nektek, amit könnyen és gyorsan tudtok majd otthon is reprodukálni és készülök pár komolyabb időt és odafigyelést igénylő recepttel is.

Katattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény

Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)

M

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr2413855054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása