Ez egyszerűen Fagyisztikus!
Könnyed epres - joghurtos fagylalt

- Pisztácia van?

- Nem, nincs! Most EPER van! :D
epersor_1.png

 Hozzávalók: 

400 g görög joghurt

100 g friss eper

4 ek bodzaszörp

fél citrom leve

3 ek méz

Elkészítés:

1) a megmosott és apróra vágott epret leturmixoljuk

2) Az összes hozzávalót összeöntjük és jól elkeverjük, majd jégkrémformába öntjük és kb. 4 órán át fagyasztjuk

Köszönöm az ízletes és zamatos epreket Eper szedd magad!

Az Erdbeerland Kft. Eper szedd magad földjeinek nyitva tartásáról az alábbi elérhetőségeken tudsz tájékozódni:

honlap: http://www.eperfold.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/eper.szeddmagad/

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr6513990410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása