Kóstolj fantasztikusan finom ételeket teljesen ingyen!
Újra elindult a GeszTeszt a Budai Gesztenyés vendéglőben

Ingyen? IGEN! Leteszteltem és bátran állíthatom, az utolsó morzsáig mindenre vendégül láttak minket a csodálatos Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben.

Hogy miért?

Április végétől visszatértek a szezonális ajánlatok az Étterembe. Mielőtt egy szezonális ajánlatot a nagyközönség számára is elérhetővé tesznek, tartanak egy főpróbát, amelyre 6-8 személyt meghívnak és vendégül látnak.  Ezt nevezték el GeszTesztnek. Az öt fogásos menüsorhoz harmonizáló borokat és pezsgőket is kínáltak, hogy még teljesebb legyen az élmény.  Gondoltak a sofőrökre is, nekik két féle frissítő limonádéval, és ásványvízzel készültek.

Mindezért cserébe mindössze az őszinte véleményünkre kíváncsiak, hogy a két hetente megújuló, szezonális menüsort -ami a legfrissebb alapanyagokból készül- még tökéletesebbé tehessék az észrevételeink alapján. A kötetlen beszélgetős eseményen az étterem vezetőjével és a meghívott szűk körű vendégekkel közösen végigkóstoltuk és véleményeztük az egyes fogásokat. Sőt, lehetőségünk nyílt rá, hogy még a séffel is megoszthassuk észrevételeinket az elénk tálalt fogásokkal kapcsolatosan.

Tölts el Te is egy estét a szemet gyönyörködtető ételek társaságában a Budai Gesztenyés patinás környezetében. Regisztrálj a GeszTesztre itt.

Tavasszal az eper mellett a másik nagy kedvencem a spárga. Friss és üde ízével számtalan étel megbolondítható és feldobható vele. A Budai Gesztenyés terítéken a spárga tavaszi kínálatában a séfek olyan páratlan ételeket alkottak zöld és fehér spárga felhasználásával, hogy minden fogást öröm volt elfogyasztani.

A tökéletesen megkomponált ötfogásos menüsor

- Ananász lassi, zöld spárga

- Spárgás palacsinta, serrano sonka, és hollandi mártás

- Sertés szűz, kéksajtos burgonya graten, vaníliás spárga, fehérboros vajmártás

- Lazac steak, grillezett spárga, citrusos kakukkfű velouté

- Ananászos santiago torta

A GeszTeszt: terítéken a spárga menüsoráról készített képeimet az albumra kattintva tudod megnézni

A tökéletes estet lezárva egy apró ajándékkal is kedveskedtek nekünk, útravalóul kaptunk egy, az étterem által készített házi finomságot. Én egy füstölt padlizsánkrémmel térhettem haza. Szóval a reggelemet is teszteléssel kezdem majd, és biztos vagyok benne, hogy most sem fogok csalódni :)

Kedvet kaptál és szeretnél Te is a Budai Gesztenyés tesztelője lenni?  

Figyeld az Étterem oldalát és bátran jelentkezzetek pároddal, vagy ismerősöddel tesztelőnek! Segítsetek megalkotni az ajánlatot, melyet aztán két héten keresztül a Budai Gesztenyés vendégeinek kínálnak.

A GeszTeszt ingyenes ételtesztről itt olvashattok részletesebben: GeszTeszt információk

Budai Gesztenyés Facebook oldala

Instagram: @budai_gesztenyes

Ha tetszett ez a bejegyzés, csatlakozz a Gastrotherapy közösséghez itt

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr1013889004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!