Ez egyszerűen Fagyisztikus!
Könnyed epres - joghurtos fagylalt

- Pisztácia van?

- Nem, nincs! Most EPER van! :D
epersor_1.png

 Hozzávalók: 

400 g görög joghurt

100 g friss eper

4 ek bodzaszörp

fél citrom leve

3 ek méz

Elkészítés:

1) a megmosott és apróra vágott epret leturmixoljuk

2) Az összes hozzávalót összeöntjük és jól elkeverjük, majd jégkrémformába öntjük és kb. 4 órán át fagyasztjuk

Köszönöm az ízletes és zamatos epreket Eper szedd magad!

Az Erdbeerland Kft. Eper szedd magad földjeinek nyitva tartásáról az alábbi elérhetőségeken tudsz tájékozódni:

honlap: http://www.eperfold.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/eper.szeddmagad/

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr2613990410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!