Ünnepi Gasztroajándékok workshop

MIKET KÉSZÍTHETSZ EL?

014.jpg

  • ÍZESÍTETT TÁBLÁS CSOKI ÉS CSOKI NYALÓKA
  • KARÁCSONYI DIY TEAKEVERÉK
  • MÉZES-MAGVAS NYALÁNKSÁG
  • FŰSZERSÓ

Helyszín: UrbanFood Cafe &Coworking (1013 Budapest, Attila út 27)
Időpont:
2018. November 24. Szombat 9:00-15:00

Early bird jegyár 2018.11.10. 23:00-ig : 19.200 Ft  ELFOGYOTT !

Normál jegyár 2018.11.22. 23:00-ig: 22.900 Ft  Páros jegyár 2018.11.22. 23:00-ig: 38.400 Ft

Kattints és vedd meg a jegyed most!

 

007.jpg

Én- idős, csajos program, ahol 4 egyedi ajándékot készíthetsz az ünnepekre szeretteidnek, stressz, tolongás és szorongás nélkül!

 

>> FŰSZERSÓ KÉSZÍTÉSE TERMÉSZETESEN <<
Szeretnéd megismerni a fűszernövények csodálatos világát? Erika workshopján betekintést nyújt a különböző fűszerek konyhai felhasználásába, lesz fűszernövény felismerési játék és a program végén elkészítheted saját, személyre szabott karácsonyi fűszerkeverékedet az általad választott összetevőkből. Az ünnepi díszbe öltöztetett kézzel készült, természetes alapanyagokból készült fűszersó-keveréked kiváló ajándék lesz szeretteidnek a fa alá.

>> ÍZESÍTETT TÁBLÁS CSOKI ÉS CSOKI NYALÓKA <<
Ezen a workshopon táblás csokikat és csoki nyalókát fogunk formákba önteni és ízesíteni. Lehetőség lesz különböző liofilizált és aszalt gyümölcsökkel, magokkal megszórni a formákba öntött csokit, valamint csillogó ételfesték-porral dekorálni és karácsonyi köntösbe csomagolni. Csoki-kvízként egy kis fejtörővel is kedveskedünk, ahol kitalálhatod milyen fűszerrel készültek a lágy krémek és tört csokik.

>> KARÁCSONYI DIY TEAKEVERÉK KÉSZÍTÉSE <<
Megismerkedünk a különböző teatípusokkal, amiket egy játékos tea-kvíz után meg is kóstolunk. Majd előkerülnek az illatos fűszerek, aszalt gyümölcsök, gyógynövények, virágszirmok, minden ami a karácsony illatát, ízvilágát idézi fel. A kóstolt alapteákból és a karácsonyi “ízesítőkből” ezután összeállíthatod egyedi, személyre szabott ünnepi teakeverékedet, amit aromazáró tasakban, karácsonyi címkével ellátva haza is vihetsz. Tökéletes ajándék lesz szerettednek, vagy magadnak.

>> MÉZES-MAGVAS NYALÁNKSÁG <<
A workshopon bemutatom nektek családi méhészetünkben termelt mézeket, melyek az akác, a hárs, a selyemfű, a repce, a vegyes virág, a galagonya, a gesztenyeméz és erdei mézharmat. A kóstolás mellett, megismerjük a különböző fajták jótékony hatásait, a legjobb felhasználási módokat, kiemelve beltartalmi tulajdonságaikat. Egyéb méhészeti termékeket is megismerhettek, mint a virágpor, a propolisz és a méhviasz. A workshopon készítünk magvakból és aszatgyümölcsökből összeállított üvegbe zárt finomságot, mely ízesítéséhez a kedvenc mézetek közül választhattok.

012.jpg

Szuper program, érdekel! >>>

 

Ez talán az első olyan gasztroworkshop, ahol egyszerre több tematika szerint is készíthetsz kézzel készült, tartós gasztro ajándékot a természetes és egészséges ételek szellemiségében.

KINEK AJÁNLJUK?
- aki szeretné saját maga elkészíteni az Ünnepekre szánt ajándékait
- akinek a decemberi hajtásban nincs sok ideje körbejárni a várost a
legmegfelelőbb meglepetések után kutatva
- aki kreatív és egyedi gasztro ajándékokkal akar kedveskedni
szeretteinek
- akinek fontos, hogy minőségi alapanyagokból készült meglepetések lapuljanak a fa alatt, vagy a mikulás zsákokban
- aki tartós gasztroajándékokban gondolkodik, amik sokáig megőrzik frissességüket, szavatosságukat

KIK TARTJÁK A WORKSHOPOKAT?

bemutatkozik az Ünnepi Gasztroajándékok Workshop csapata

modcsopikep.png

Varga Erika- Gourmet & Delicious Manufaktúra

A manufaktúra zöldséges mártások, szószok, fűszerkeverékek és lekvárok készítésével foglalkozik az Alföld szívében, Tabdiban. Nemzetközi versenygyőztes termékeik igen kedveltek a természetes élelmiszerek kedvelői körében. Saját termesztésű alapanyagokkal dolgoznak a legalapvetőbb fűszerektől egészen a gyümölcsökig, gyógy- és aromanövény kertjük kiemelkedő térségükben. Nyáron nyílt napokon várják a kertlátogatókat, ahol megismerkedhetnek a vendégek a friss fűszernövényekkel, az öko-logikus gazdálkodással és a hazai termesztésű egzotikus gyümölcsökkel is.

Tabajdi Rita- Trita Csokoládé

Rita a Trita Csokoládé megálmodója műhelyében különleges ízvilágú kézműves bonbonokat, csoki különlegességeket készít. 

 Varga Marianna - Teaprogramok

Marianna teaszakértőként már évek óta tart teakóstolókat és teakeverék -készítő workshopokat. Az idei évben pedig Magyarország teanagyköveteként és a Magyar Tea Projekt létrehozójaként belefogott a teatermesztésbe is hazánkban, így hamarosan már magyar zöld teát is fogunk tudni nála kóstolni. 

Delity Kitti - Delity méz
Kitti családjában nagy hagyománya van a méhészkedésnek. Otthonról hozza a mézkészítés szeretetét, szülei főállású méhészek. Családi méhészetükben termelt mézek: akác, hárs, selyemfű, repce,vegyes virág, galagonya, gesztenyeméz és erdei mézharmat. Egyéb méhészeti termékekkel is foglalkoznak, mint a virágpor, a propolisz és a méhviasz. 

 Ott a helyem! Jegyvásátlás itt >>>

 

009.jpg

És ami ezen a csodálatos napon vár még rád:
- Welcome helyben sült pogácsa
- Szendvicsebéd (vega verzióban is)
- Korlátlan kávé és szódavíz
- Ünnepi zene és mennyei illatok :)

Ugye Te sem akarsz lemaradni? Tovább a jegyvásárláshoz >>>
A helyszínen nem lesz mód jegyet venni!

002.jpg
A JEGYÁR TARTALMAZZA:
- részvétel a fentebb felsorolt 4 workshoppon (1 workshop maximum 80 perces)
- a workshoppok során elkészített ünnepi gasztro ajándékokat ünnepi csomagolásban
- frissítő szódaviz és kávé korlátlan fogyasztását
- a tea, csoki, méz, fűszer kóstolást
- welcome helyben sült friss pogácsát
- szendvics ebédet (vega verzióban is)
- minden alapanyagot és felszerelést, neked csak magadat kell hoznod.

Hogy még jobban ráhangolódjunk a közeledő ünnepekre a munka során csodafinom vendégváró falatokkal és termékkóstolási lehetőséggel is készülünk Nektek. (mézes energiagolyó, fűszeres madeline, loon falatkák…..) 
Az esemény alatt kedvezményesen vásárolhatsz további termékeket is!

Az Ünnepi Gasztroajándék Workshop FACEBOOK ESEMÉNY oldalán még többet megtudhatsz erről a szuper programról.

A férőhelyek száma limitált, kattints ide és VEDD MEG A JEGYED mihamarabb!

010.jpg
Várunk szeretettel,
Erika, Melinda, Marianna, Kitti és Rita

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr314321661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!