Te milyen nevet adnál ennek a tortának?
Te milyen nevet adnál ennek a tortának?
Segítsüti - 2018 ősz

Én SegítSüninek neveztem el. Az a megtiszteltetés ért, hogy a 2018 őszi Segitsüti jótékonysági sütiárverésen engem is felkértek, hogy vegyek részt, mint a 30 gasztroblogger felajánló egyike. És mivel közel áll hozzám a támogatás, önkénteskedés és adakozás, így nem is volt kérdés, hogy éljek ezzel…

Őszi Gasztroblogger Fesztivál
Őszi Gasztroblogger Fesztivál
és Közönségtalálkozó

A remek hangulatú Tavaszi Gasztroblogger Találkozó után szeptemberben ismét megrendezésre kerül a gasztrobloggereknek szóló Őszi Gasztroblogger Fesztivál. Újdonságként ez alkalommal a Fesztivál kiegészül a Közönségtalálkozóval, ahol  a bloggerek követőinek lehetősége nyílik, hogy találkozhassanak…

Herbslicher Zwetschgen-Streuselkuchen
Herbslicher Zwetschgen-Streuselkuchen
avagy őszies szilvás szórt sütemény

Sztori: Kipp-kopp. Kevesebb időm jutott most sütni-főzni, mert gőzerővel szervezem az Őszi Gasztroblogger Fesztivált és a hozzá kapcsolódó Közönségtalálkozót, ami szeptember 28-án lesz majd. A szeptember amúgy nem a kedvenc hónapom, viszont az ősz vibráló színeit, langyos melegét igencsak kedvelem.…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!