Ha palacsintát készítesz, ezt a szabályt mindig tartsd be!
Ha palacsintát készítesz, ezt a szabályt mindig tartsd be!

Sütöttem már hajnalban egy átmulatott éjszaka után a barátaimnak. Sütöttem a családnak, sütöttem piknikezéshez és kerti partyra is. Sütöttem reggelire, ebédre, vacsorára. És ettem ezerféle ízesítésűt: diósat, csokisat, nutellásat, túrósat, fahéjasat, lekvárosat… és ezek mindenféle…

Brinner-re fel!
Brinner-re fel!
Különleges gasztronómiai élményeim a megújult Zsolnay Kávéházban

Van egy megdöbbentő szokásom: szeretek finomakat és különlegeseket enni-inni, illetve új gasztrós helyeket felfedezni, megismerni. Fura nem? :) Akár egy szürke hétköznapon is olyan helyet választok, ahol a NŐ még klasszikus értelemben is NŐ lehet. Tiszteletet, figyelmet, kedvességet kap a…

Retro eperszörp
Retro eperszörp
cukorral, dunszttal és vászon pelenkával

Sztori: Tartozom egy vallomással - ez az eperszörp már korábban készült, de csak most jutottam oda, hogy felkerüljön a blogra. Ennek egyrészt olyan plátói oka van, hogy nem találtam napokig a cetlit, amire felírtam az arányokat :D Másrészt mert gőzerővel szerveztem a Tavaszi gasztroblogger…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!