Spenótos- füstölt tarjás sós pite, fetával
Spenótos- füstölt tarjás sós pite, fetával

Készítettél-e már quiche-t? Bevallom én még sosem, így nagy izgalommal és várakozással készítettem el egy családi összejövetelre ezt a spenótos-füstölt tarjás, fetás sós pite variációt. Mennyei lett! Tökéletes étel volt, az egész család nagyon szerette, igazi laktató vacsora rohanós hétköznapok…

10 jó tanács az ünnepi étkezésekre
10 jó tanács az ünnepi étkezésekre

Hogyan maradjon öröm a karácsonyi evés? Hogyan tartsuk meg az egyensúlyt az ünnepi lakomák bősége és az egészségünk megtartása között?  Ünnepekkor más jelentése van az ételeknek, sokaknak ez a szeretetnyelve. Rohanó világunkban, ahol minden felgyorsul, az ünnepi evést-ivást is néhány napba…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!