Hölgyeim, ha sok időt töltötök a konyhában, akkor ez a probléma nektek sem lesz ismeretlen
A bejegyzést a Remington Magyarország támogatásával készült.

Gasztrobloggerként nem árulok el nagy titkot, hogy az egyik kedvenc helyem a konyha. Sokszor reggel nekiállok és csak délután fejezem be a sütés főzést. Egy ilyen masszív konyhai nap után úgy nézek ki, mint aki most tért vissza a csatatérről. Az hagyján, hogy hiába van rajtam kötény, a nadrágom, zoknim, felsőm biztos, hogy valahol maszatos lesz, jó esetben csak az egyik ruhadarabom és még jobb esetben olyan hozzávalóval sikerül összekennem magam, ami nem hagy maradandó foltot. A liszttől szinte mindig sikerül egy-két ősz hatású hajtincset is varázsolnom a hajamba.

Akik szeretnek a konyhában tevékenykedni, azok számára nem ismeretlen, mikor a konyha képes pikk-pakk egy mini pokollá válni. Az edények és lábosok telis-tele mártásokkal, szószokkal, olajjal vagy vajjal, az olvasztott csoki és karamell forró lávaként bugyog, az edényekben a hozzávalók, a sütőben sül a süti vagy éppen a husi,  egyszó mint száz, masszív gőz és pára vesz körül. A melegtől pedig hamar le is izzadok.

Ettől függetlenül imádom, hiszen a sütés és főzés feltölt, igazi flow élmény, teljesen át tudom adni magam az alkotásnak. Ilyenkor kizárom a külvilágot, nem is törődöm semmivel csak a készülő finomságokra fókuszálok. Azzal sem, hogy mint már említettem, a hajam rendszeresen lisztes, vagy valami ragacsos cuccot biztos, hogy felfedezek benne. Munka közben megfeledkezem róla, hogy maszatos kézzel ne túrjak bele, nyúljak hozzá a szemembe lógó tincsekhez, vagy töröljem le az izzadságot az arcomról. A zsíros olajos pára és gőz pedig sem az arcbőrömnek, sem a hajamnak nem barátja. 

Biztos van, aki sokkal tisztábban dolgozik, nekem ez sose ment, a konyhában uralkodó őskáosszal együtt én is ősemberré, vagy inkább ősasszonnyá változom. Persze a végén azért mindig elpakolok és szép rendet rakok, aztán utolsó erőmmel magamat is elvonszolom a fürdőszobába. Kicsit olyan ez, mint mikor a gyerekek visszaérnek a játszótérről, imádták az ott töltött időt, de amikor a koszréteget kell lemosni magukról azt már kevésbé szeretik :)

És nagyjából kb. 2-3 óra elmélyült konyhai tevékenykedés után szoktam ráeszmélni, hogy hamarosan jelenésem van vagy egy családi, vagy egy nyilvános eseményen, vagy találkozóra sietek egy kedves barátommal. Ilyenkor jön a rohanás és turbókészülődés, amikor a konyhát a fürdőszobára cserélem.

remington5_insta.png

Hiszem azt, hogy mindig, 30+ felett is a haj a nők legszebb éke, mindegy, hogy hosszú, vagy rövid, göndör, vagy egyenes, szőke vagy éppen vörösesbarna. Tudom, ha a hajam rendben van, akkor az már fél siker! Majdnem olyan remek érzés, mikor csodálatosra sikerül egy torta díszítése, vagy amikor tökéletesen elkészül egy új recept. Ezért is örültem nagyon, mikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Remington keratinos termékcsaládjából a Keratin Protect Forgófejes meleglevegős hajformázót. Ez az eszköz már kinézetre is igazán elegáns, csajos a sötétszürke és rózsaarany színeivel, és a meggyőző külsőhöz remek teljesítmény is társul.

remington_1.png

Bár most rövidebb a hajam, de hajmosás után mindig macera megszárítani, macera formázni, főleg amikor sietned kell. És a számos eseményen, tárgyaláson, programon amin részt veszek egyáltalán nem mindegy, hogy hogy áll a frizurám.

Ezzel az eszközzel egy kalap alatt meg tudom oldani a szárítást és a formázást is, amivel rengeteg értékes percet spórolok magamnak. Egyszerre működik hajszárítóként és kefeként is és a használata is roppant egyszerű. A Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázó egy 50 mm-es kevert sörtéjű thermo kefével és egy 40mm-es puha sörtéjű thermo kefével van ellátva és jár hozzá egy hajtő emelő fésű is. Nagyon praktikus a forgó fej, és tetszik hogy két fokozatban állíthatom a meleg levegő intenzitását, plusz hideg levegővel is formázhatom a frizurám. Mivel vékony szálú a hajam, így a hajtőemelő plusz fejnek is nagy hasznát vettem. 

remington.png

Szóval, ha egy gyors, erős és biztonságos hajformázó eszközre vágytok, jó szívvel ajánlom ezt a készüléket, ami nekem a rövidebb hajamhoz is remekül bevált, nővérem hosszú haján is teszteltük, neki szép laza loknikat varázsolt :)

Az általam kipróbált termékről itt olvashattok bővebben: Keratin Protect Forgófejes meleglevegős hajformázó
remington4.png

remington3.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr8914785374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása