Kulináris élmények a Kunsági Borvidéken
Kulináris élmények a Kunsági Borvidéken

 A Duna Borút turisztikai kezdeményezés útvonala a szerb-magyar határon átívelve a magyar lakta területek legjobb borvidékein át kalauzolja az érdeklődőket. A résztvevő 40 borászat nemcsak borkóstolót, hanem szállást, kulturális programokat és kulináris élményeket is kínál a kalandoroknak, akik egy…

3+1 különleges szendvics az ünnepi partikra
3+1 különleges szendvics az ünnepi partikra

Jönnél e hozzám karácsonyi buliba, ha ilyen szendvicsekkel várnálak? :) Használjuk kreatívan a karácsonyi kiszúróinkat és nyűgözzük le vendégeinket ezekkel az ízletes mini szendvicsekkel. Előételként, egy pohár finom (forralt)bor mellé eleszegetve megalapozza az ünnepi esték hangulatát.  Ezek közül…

Sült libamell narancsmártással
Sült libamell narancsmártással

Aki Márton napon (november 11.) libát nem eszik, egész évben éhezik. - tartja a mondás. A liba alkatrészei közül talán a libamellet szeretik és készítik el otthon a legtöbben. A pikáns narancsmártásos sült libamell elkészítése nem bonyolult, próbáld ki te is! Hozzávalók (6 főre) 6 db fél libamell…

Lecsós csirkemáj gerslivel
Lecsós csirkemáj gerslivel

 Nagyon finom fogás, ráadásul kiadós és egyszerű, és mivel sem a paradicsomot, sem a paprikát, sem pedig a csirkemájat nem kell órákig főzni, így kb. 30 perc és tálalhatjuk. Hozzávalók 50 dkg csirkemáj  Ha nincs otthon kész, házi lecsónk, akkor az alábbi összetevők kellenek: 1 fej közepes…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!

Címkék

ajánló (43) bazsalikom (6) bor (6) csoki (10) csokis (7) csokoládé (8) cukor (7) december (5) desszert (34) desszertek (8) ebéd (12) ebéd ötlet (10) édes (11) édesség (48) édes recept (27) egészség (5) egészséges (9) egyéb (11) egyszerű (17) egyszerű recept (10) ehető virág (7) élménybeszámoló (6) előétel (11) eper (18) epermánia (18) eperszezon (12) epresrecept (14) epresreceptek (15) esemény (5) étel (14) ételek (9) étkezés (7) evés (6) eztettem (11) finom (48) finomság (50) főétel (10) frissítő (5) gastroblog (53) gastropost (33) Gastrotherapy (6) gastrotherapy (123) gasztro (17) gasztroajándék (7) gasztroblog (101) gasztroblogger (61) gasztrobloggerína (13) gasztrobloggerina (28) gasztrofoto (40) gasztrofotó (6) gasztronómia (44) gasztroposzt (12) gasztrotartalom (5) gasztrotherapy (19) grill (6) hagyma (5) hazai (7) házias (14) homemade (41) interjú (35) ínyenc (5) ital (6) kakaó (6) Karácsony (8) karácsony (7) kávé (6) keksz (7) keserűcsoki (5) könnyű (7) könnyű étel (5) könnyű recept (7) kreatív (6) lime (5) lötty (9) magyar (5) menő (6) méz (8) mutimiteszel (7) nasi (29) nass (37) nyár (10) paradicsom (6) petrezselyem (6) program (9) programajánló (7) recept (81) recept ötlet (8) recept tipp (5) reggeli (9) reklám (7) retro (5) saláta (5) sós (10) sós recept (37) spárga (7) sütés (25) sütésnélkül (5) süti (40) sütirecept (33) születésnap (6) támogatott tartalom (6) tízórai (5) tojás (6) torta (15) tortarecept (6) ünnep (15) ünnepi (14) ünnepi ételek (7) vacsora (9) vacsora ötlet (5) vendégváró (11) Címkefelhő