Kapros- túrós csigák pirított tökmaggal
Kapros- túrós csigák pirított tökmaggal

Laktató reggelire vágysz? Akkor ezt a leveles tésztából készült, kapros-túrós csigát neked találták ki! Hozzávalók  2 csomag Tante Fanny nyújtott leveles tészta (8 nagy csiga jön ki belőle) 1 tojás a kenéshez~ A töltelékhez ~250 g túró 1 ek. búzadara1 tojás 1 csokor friss kapor apróra vágva2 ek.…

Merj jót enni a SZIGETen!
Merj jót enni a SZIGETen!
Izgalmas új és régi szereplők a Sziget Fesztivál gasztro palettáján

A napi akár 95.000 látogató változatos ételkínálatra számíthat a Szigeten. A vendéglátó egységeknél hazai és nemzetközi konyhák ízeivel is találkozhatunk. Igyekeztem minél több helyen enni, hogy sok finomságot megmutathassak nektek. Találkoztam szuperhősökkel, balerinákkal, mesefigurákkal, sőt még…

Ribizlis brownie
Ribizlis brownie

Ez a süti egy igazi koprodukció eredménye: a 100%-os kakaóport Dominikáról kaptam ajándékba, az étcsokoládé Svájcból érkezett, a ribizlit pedig Ildikó barátnőm kertjében szedtem hozzá :) Gyorsan elkészül és remekül variálható más bogyós gyümölcsökkel is. Vanília vagy citrom fagyival különösen finom…

Gyors éhségűző pizza
Gyors éhségűző pizza

Éhes a család? Vagy épphogy hazaértél, de fél óra múlva már érkeznek is a vendégek? 5 perc alatt összerakható, 15 perc alatt megsül és még a sminkedre is marad időd :) (férfiaknak pedig a borotválkozásra :D ) Hozzávalók 1 csomag Tante Fanny friss pizzatészta ( a képeken látható a tönkölybúzás…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Már nagymamáim konyhájában megszerettem a sütésfőzést, mondhatni a véremben van. :) Egy régi jó barát hét évvel ezelőtti kommentje és egy új barát időszerű ötlete megadta azt az ösztönöző mixet, hogy végre beindítsam a Gastrotherapy oldalt. Az elmúlt években fő hobbymmá vált a konyhaművészet, mert kikapcsol, feltölt, örömet okoz elsősorban nekem, a produktum pedig másoknak :) Azt szoktam mondani, hogy ez az egyik legjobb terápia, innen a név is. :) Gyakran próbálok ki új, különleges recepteket, szeretek kísérletezni, felfedezni ízeket, technikákat. Főleg édességeket, egytálételeket, salátákat, egyszerű húsételeket készítek. Fedezzük fel együtt a gasztronómia csodálatosan gazdag szigeteit!

Címkék

ajánló (38) bazsalikom (6) csoki (10) csokis (7) csokoládé (8) cukor (7) december (5) desszert (34) desszertek (7) ebéd (12) ebéd ötlet (10) édes (11) édesség (47) édes recept (26) egészség (5) egészséges (9) egyéb (11) egyszerű (17) egyszerű recept (10) ehető virág (7) élménybeszámoló (6) előétel (10) eper (18) epermánia (18) eperszezon (12) epresrecept (14) epresreceptek (15) esemény (5) étel (14) ételek (9) étkezés (7) evés (6) eztettem (11) finom (47) finomság (49) főétel (9) frissítő (5) gastroblog (53) gastropost (33) Gastrotherapy (6) gastrotherapy (118) gasztro (17) gasztroajándék (7) gasztroblog (97) gasztroblogger (58) gasztrobloggerina (28) gasztrobloggerína (13) gasztrofotó (6) gasztrofoto (40) gasztronómia (43) gasztroposzt (12) gasztrotherapy (19) grill (6) hagyma (5) hazai (7) házias (14) homemade (41) interjú (30) ínyenc (5) ital (6) kakaó (6) karácsony (6) Karácsony (8) kávé (6) keksz (7) keserűcsoki (5) könnyű (7) könnyű étel (5) könnyű recept (7) kreatív (6) lime (5) lötty (9) magyar (5) menő (6) méz (8) mutimiteszel (7) nasi (29) nass (37) nyár (10) paradicsom (6) petrezselyem (6) program (9) programajánló (7) recept (81) recept ötlet (8) recept tipp (5) reggeli (9) reklám (7) retro (5) saláta (5) sós (10) sós recept (35) spárga (7) sütés (25) sütésnélkül (5) süti (40) sütirecept (33) születésnap (6) támogatott tartalom (6) tízórai (5) tojás (6) torta (15) tortarecept (6) ünnep (15) ünnepi (13) ünnepi ételek (6) vacsora (9) vacsora ötlet (5) vendégváró (11) Címkefelhő