Lépj be a mindenmentes ételköltemények ínycsiklandó világába!
Könyvajánló: All in – Ízletes paleo és vegán finomságok

Czanik Balázs és Kiss Enikő: All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyvének bemutatóján jártam, ahol megismerkedtem a szerzőkkel, és megkóstolhattam a könyv egyik receptje alapján készült reform pásztortarhonyát is, ami határozottan finom volt. :)

dsc_7582.jpg

Czanik Balázs már több receptkönyvet is készített, melyekben természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett ételek, finom desszertek találhatók. A fitness edző a Capoeira aerobik megalkotója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is.

dsc_7626.jpg

Az utóbbi években jelentősen megnövekedett az ételallergiások száma, velük együtt szerencsére az egészségtudatosaké is. Balázs ezúttal Kiss Enikővel, az All in - natural food alapítójával szuper mindenmentes és változatos recepteket gyűjtöttek össze évszakok szerint rendezve, amelyeket fogyasztva nem kell az allergiától, egyéb egészségügyi problémáktól tartanunk. 

A receptkönyv hatalmas segítséget nyújt az ételallergiások és a tudatosan táplálkozók számára. Bátran elkészíthetjük otthonukban a legfinomabb fogásokat úgy, hogy nem kell választanunk: egészséges vagy finom legyen.

Kiss Enikő saját egészségügyi problémái és igényei miatt kísérletezte ki az első fagyikat, melyekre azonnal óriási igény mutatkozott. Ezután pedig az álmait követve elindult azon az úton, amely során sokféle egészséges élelmiszert alkot, emberek ezreinek segítve ezzel. 

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik kipróbált, ízletes, mentes és egészséges összetevőket tartalmazó receptekre vágynak, amiket nem bonyolult elkészíteni. A könyvben többek között turmixok, smoothiek, levesek, főételek, reggelinek és vacsorának valók, saláták valamint desszertek is helyet kaptak.

all_in_izletes_paleo_es_vegan_finomsagok.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr5415424666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása