Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.
Ha nincs ötleted, hogy milyen édesség kerüljön Halloweenkor az asztalra, ha nincs kedved új receptekkel kísérletezni és bajlódni, akkor érdemes elővenni a nagy klasszikusok valamelyikét (vagy mindegyiket) és rémisztően cuki, ámde egyszerűen kivitelezhető dekorral feldobni őket. Mindhárom alapreceptem megtalálható a blogon, a képek alá linkelem őket.
Baracklekváros linzer
Egy tök formájú kiszúró, némi kézügyesség és máris kész az a sütemény, akinek senki sem tud ellenállni. Nagy előnye, hogy az idő csak a javára válik, így egy-két nappal korábban is elkészíthető.
A linzer receptjéért kattints IDE
Almáspite
Néhány cukorkaszem és pár halloween kiszúró forma (macska, denevér és házikó) a sima almáspitéből is remek ünnepi ételt varázsolt.
Az almáspite receptjéért kattints IDE
Brownie
Az alap brownie tésztára szintén mehetnek a cukorka szemek, színes smarties, tört dió.
A cukormázat így készítettem:
1 tojás fehérje
15-20 deka porcukor
1 teáskanál étkezési keményítő
1 teáskanál ecet, hogy fényes legyen és tartós a máz
A brownie receptért kattints IDE
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
Blogomon és social média felületeimen is szívesen működök együtt gasztro influencerként a profilomba illő cégekkel, márkákkal. Bővebb információkért, ajánlatkérésért keresd fel honlapomat.
Melinda
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.