Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.
Sztori: Ha látok egy gusztusos ételfotót, vagy felfedezek egy jónak tűnő receptet, azt Melisre formálva alakítom, finomítom, majd elkészítem és hozom is a blogra Nektek :) Örülök, hogy az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapy keretében elkészülhetett ez az epres nutellás tekercs, ami annyira finom, hogy bár laktató, de én a helyetekben rögtön dupla adagot készítenék belőle!
Hozzávalók:
Szeletelt toast kenyér (7 db), nutella, 5 szem eper, 2 tojás, pici tej, cukor, olaj
Elkészítés:
1) A toast kenyereket egyenként kinyújtom, majd megkenem őket vékonyan nutellával
2) Megmosom az epreket, apróra vágom és egy sorban ráteszem a kenyerekre
3) Óvatosan feltekerem, nem kell aggódni, mert a nutella összetartja a tekercseket
4) Két egész tojást egy pici tejjel villa segítségével habosra felverek, majd megforgatom benne a tekercseket
5) Felhevített olajon 15-15 mp alatt aranybarnára sütöm őket, meghempergetem a cukorban és még melegen tálalom.
Jó étvágyat hozzá! Ha elkészítetted, szívesen várom a fotódat Gastrotherapy Facebook oldalamra a recept alá kommentként.
Kattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény
Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.