Epres- nutellás tekercsek
annyira kacérkodtak mindenkivel, hogy simán megérdemelnének egy 18-as karikát

Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.

Sztori: Ha látok egy gusztusos ételfotót, vagy felfedezek egy jónak tűnő receptet, azt Melisre formálva alakítom, finomítom, majd elkészítem és hozom is a blogra Nektek :) Örülök, hogy az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapy keretében elkészülhetett ez az epres nutellás tekercs, ami annyira finom, hogy bár laktató, de én a helyetekben rögtön dupla adagot készítenék belőle!

Hozzávalók:  

Szeletelt toast kenyér (7 db), nutella, 5 szem eper, 2 tojás, pici tej, cukor, olaj

tekercs.png

Elkészítés:

1) A toast kenyereket egyenként kinyújtom, majd megkenem őket vékonyan nutellával 

2) Megmosom az epreket, apróra vágom és egy sorban ráteszem a kenyerekre

3) Óvatosan feltekerem, nem kell aggódni, mert a nutella összetartja a tekercseket

4) Két egész tojást egy pici tejjel villa segítségével habosra felverek, majd megforgatom benne a tekercseket

5) Felhevített olajon 15-15 mp alatt aranybarnára sütöm őket, meghempergetem a cukorban és még melegen tálalom.
tekercs2.png

Jó étvágyat hozzá! Ha elkészítetted, szívesen várom a fotódat Gastrotherapy Facebook oldalamra a recept alá kommentként.

Kattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény

Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)

M

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr513878624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása