Dobd fel a nyári italodat ehető csillámporral!

A korlátozások enyhülésével és a jó idő beköszöntével szinte már semmi sem állhat az utunkba, hogy felhőtlenül élvezzük az előttünk álló nyári hónapokat. Ahogy a hőmérő hőfoka melegebbre emelkedik, úgy kívánjuk egyre inkább a hűsítőket, frissítőket. És most itt egy új trend, amivel igazán exkluzívvá varázsolhatod akár az otthonodban készített legegyhangúbb italokat: ez nem más, mint az ehető csillámpor.

(támogatott tartalom)

piros_es_zold_eheto_csillammal_szinezett_italok.jpg

Készíts csillámló luxus italokat akár az otthonodban is

A menő koktélbárok, klubok és éttermek után már a saját otthonodban is készíthetsz egyedi csillogó, csillámos és vibráló színű italokat. Ez a rövid videó megmutatja, hogy milyen lenyűgöző, ahogy a színes csillámok kavargó örvénye feldobja a leghétköznapibb italokat:

Brew Glitter® a Bakell, a világ egyik legnagyobb édességgyártó vállalatának része. Az általuk készített ehető csillámpor az egyetlen, amely vegán, laktózmentes, gluténmentes és diómentes, valamint nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket. Kóser és halal tanúsítvánnyal is rendelkezik, és kizárólag az FDA - U.S. Food and Drug Administration - FDA-nak megfelelő összetevőket használ. Tehát ezek a csillámok megfelelnek az élelmiszer-előírásoknak, így nyugodtan fogyaszthatók ételekhez és italokhoz egyaránt. Semleges ízűek, ezért bátran használhatjuk alkoholos koktélokhoz, vagy akár gyerekeknek szánt üdítő italokhoz. A Brew Glitter® az eredeti ehető csillámpor, amely többek között kiváló sörökhöz, koktélokhoz, borokhoz, pezsgőkhöz, szeszes italokhoz, likőrökhöz, desszertekhez, energiaitalokhoz és még sok máshoz! 

Az ehető csillámpor italokhoz  szinte a szivárvány minden színében elérhető: világos rózsaszín, égkék, piros, arany, türkiz, lila, zöld, fehér és ezüst színek közül válogathatunk. Egy biztos, bármelyik szín mellett döntesz, a fantasztikus vizuális hatás nem marad el. 

eheto_csillampor_latvanyos_italokhoz.jpg

 

Ha rákapsz a csillámos italok napi szintű gyártására érdemes több színből is betáraznod, a színeket akár vegyítheted is egymással, vagy minden italodat más színnel dobhatod fel. Kék vagy rózsaszín színűvé varázsolnád a következő pohár gyöngyöző borodat, vagy fröccsödet? Ennek már semmi akadálya sincsen! Ha több szín is tetszik, az egymáshoz passzoló színeket nyugodtan variáld össze a még különlegesebb látvány érdekében. Mivel egy italhoz igazán kis mennyiségű csillám is elég, így a 4 g-os kiszerelés hosszú ideig elegendő lesz és számos italunk feldobható vele.

 

Tippek az ehető csillámpor felhasználásához

A kinézetre unalmas és egyhangú italok kora lejárt. Elég egy kevés ehető csillámpor és a legszürkébb itallal is elérhető a wow hatás! De egy olyan ünnepi ital, mint a pezsgő is még exkluzívabbá tehető egy kevés arany ehető csillámmal Jól hangzik, igaz?

Akár egy közös focimeccs nézés, vagy egy baráti grillparti, csajos, koktélozós est, vagy házibuli, bárhol nagyot villanthatunk, ha az italokba színes és különleges ehető csillámport keverünk. De egy hétköznapi estét is bármikor feldob, ha egy kis ehető, színes csillámot csempészünk az italokba.

rozsaszin_es_lila_eheto_csillammal_szinezett_italok.jpg

 

Egy 3 dl-es pohárhoz egy kis mokkáskanálnyi mennyiség csillám bőven elég. Fogj egy csinos kristály, vagy boros poharat, tegyél bele jeget. Önts bele például tonicot, vagy ásványvizet és keverj hozzá egy mokkás kanálnyit a kedvenc színű ivócsillámodból, például a türkiz színű ehető csillámporból 

Felnőtteknek a tonichoz egy kevés gin is dukál és ezzel máris kész az egyszerű, mégis látványos és finom koktélunk. A csillámok alapos elkeverés után a leglátványosabbak. Ha a csillám örvény csitul, a csillámok leülepednek az italunkban, de egy szívószállal, vagy kanállal bármikor újra felkeverhetjük, hogy ismét életre keljnek. Nem csak áttetsző, hanem színes italokban is jól érvényesül az ehető csillámpor.

A variációk száma tehát végtelen, te melyik itallal próbálod ki először? :)

 

Fotók:  https://www.cukraszvilag.hu

----

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! 

Blogomon és social média felületeimen is szívesen működök együtt gasztro influencerként a profilomba illő cégekkel, márkákkal. Bővebb információkért, ajánlatkérésért keresd fel honlapomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr9716586240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása