Darázsfészek
Darázsfészek
Nagyim receptjei sorozat

Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.

Kezdők kenyere
Kezdők kenyere
friss és ropogós, dagasztás nélküli kenyér

Sztori: Nálunk a kenyérsütés mindig Apu reszortja volt. Jó pár éve kapott egy kenyérsütő gépet amivel szuper finom házi kenyér variációkkal lepett meg minket. Kicsit misztikus volt nekem ez az egész, mígnem feliratkoztam Főzz érzésből Kriszti 5 részes ingyenes e-mail tanfolyamára, aholis szembe jött…

FRIDA torta
FRIDA torta

Először 2005-ben volt szerencsém megismerni Frida fantasztikus képeit és történetét. Előtte szinte semmit sem tudtam, vagy hallottam róla, de a londoni TATE galériában töltött órák óta töretlen a rajongásom. Az életét bemutató filmre Salma Hayek főszereplésével mai napig emlékszem és olvastam a…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása