Gyors éhségűző pizza

Éhes a család? Vagy épphogy hazaértél, de fél óra múlva már érkeznek is a vendégek? 5 perc alatt összerakható, 15 perc alatt megsül és még a sminkedre is marad időd :) (férfiaknak pedig a borotválkozásra :D )

gyors_pizza2.png

Hozzávalók

1 csomag Tante Fanny friss pizzatészta ( a képeken látható a tönkölybúzás verzióból készült)
4 ek. bazsalikomos paradicsomszósz
1 mozzarella
1 nagy paradicsom
fél fej vöröshagyma
10 dkg füstölt sonka
1 őszibarack
gyors_pizza.png

Elkészítés

  • Melegítsd elő a sütőt 220 °C  fokra
  • Szeleteld fel a mozzarellát, paradicsomot, vöröshagymát, füstölt sonkát és a barackot
  • A pizzatésztát a sütőpapírral együtt helyezd egy tepsire, egyenletesen kend rá a bazsalikomos paradicsomszószt és szórd meg a felszeletelt hozzávalókkal
  • Helyezd a felmelegedett sütőbe kb. 15 percre, amíg szép aranybarnára nem sül. Jó étvágyat hozzá!

gyors_pizza3.png

 A pizzatésztáért és a szuper pizzavágóért köszönet a Tante Fannynak!gyors_pizza_recept_1.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr9014990408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása