Mai naptól berobban az eperinvázió a Gastrotherapy blogon és a Facebook oldalon is :)
Ide kattintva tudsz csatlakozz az Epermánia Facebook eseményhez.
Már virágba borultak a szabadföldi epermezők, hamarosan itt a szezonja ennek az ízletes kis tavaszi gyümölcsnek. Sajnos a kerti eperpalántánk még sokára lesz tele pirosló illatos eprekkel. Én viszont már annyira vágytam rá, hogy elhatároztam, elindítom az eper heteket a Gastrotherapy blogon!
Kicsit előre dolgozom nektek, hogy mire valóban berobban az eperszezon és újra elérhetővé válik a finom ízletes szabadföldi magyar eper, már tudtok majd válogatni a finomabbnál finomabb receptek közül.
Hogy mire is számíthattok?
» Lesz minden, ami ehető és eper színű, illatú, formájú
» Lesz nyersen, fagyasztva, aprítva és sütve
» Lesz sós és édes változat
» Lesznek nyerő epres kombinációk és ütős variációk
Igyekszem olyan finomságokat készíteni nektek, amit könnyen és gyorsan tudtok majd otthon is reprodukálni és készülök pár komolyabb időt és odafigyelést igénylő recepttel is.
Katattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény
Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.