Tavaszi gasztroblogger találkozó

tavaszievent_1.png

Kedves Gasztroblogger/bloggerína,

Tarts Velünk és találkozz a gasztrobloggerek apraja nagyjával, ismerjük meg egymást! 

Május 25-én szervezzük meg a Tavaszi gasztroblogger találkozót az UrbanFood Cafe & Coworkingben. Ezen a napon közösen ötletelünk, inspirálódunk és feltöltődünk, hazatérve pedig még változatosabb, izgalmasabb és értékesebb tartalmakkal halmozzunk majd el követőinket.

Az esemény ingyenes, ha van kedved és el tudsz jönni kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot

Minden további információt megtalálsz a  Tavaszi gasztroblogger találkozó Facebook eseménynél.

Kérdésed van? Írj nekem! > gastrotherapy@gmail.com 

Várunk szeretettel:

Melinda és Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr1013874388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása