Sztori:
"...a kínai hagyományban a főzés a harmónia, az életszeretet és derű egyik kifejezője, megélési módja. Valamint meditáció. Ily módon időnként szeretjük megosztani, mi jó terült az asztalkánkon..."
Mint ahogy azt a Villámgyors epres-brownies nyárs receptemnél korábban leírtam, van, aminél én a dobozos verzióra esküszöm. Így van ez a muffin esetében is, ahol szintén számtalan receptet kipróbáltam már, de egyik sem lett olyan csodaszép kívülről és légiesen finom belülről, mint a Dr. Oetkeres muffinok. Csupán néhány friss hozzávalót (tojás, étolaj, víz) kell belekeverni, kb. 20 percig sütni, és már kész is. Epermánia, eper hetek a Gastrotherapy n alkalmából most friss eperdarabokkal dobtam fel és a végeredmény pedig ez az ellenállhatatlan epres finomság lett!
Hozzávalók:
1 doboz Muffin alappor (Dr. Oetker)
2 db tojás
125 ml olaj
75 ml víz
Eper ízlés szerint
Elkészítés:
1) Összeállítom a muffin tésztáját a dobozon leírtak szerint
2) Az epreket apróra vágom, majd belekeverem a tésztába
3) Muffin papírral bélelt formába egyenletesen elosztom a tésztát, majd 180 °C-on kb 20 perc alatt készre sütöm a muffinokat
Jó étvágyat hozzá! Ha elkészítetted, szívesen várom a fotódat Gastrotherapy Facebook oldalamra a recept alá kommentként.
Kattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény
Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.