Őszi Gasztroblogger Fesztivál
és Közönségtalálkozó

facebook-event-cover-2018-osz-gasztroblogger-fesztival.png

A remek hangulatú Tavaszi Gasztroblogger Találkozó után szeptemberben ismét megrendezésre kerül a gasztrobloggereknek szóló Őszi Gasztroblogger Fesztivál. Újdonságként ez alkalommal a Fesztivál kiegészül a Közönségtalálkozóval, ahol  a bloggerek követőinek lehetősége nyílik, hogy találkozhassanak kedvenceikkel. 

Az ételekben is keressük a különlegeset, az egyedit, ami valami pluszt ad, amire sokáig emlékezhetünk. Az Őszi Gasztroblogger Fesztivál ’menüjét’ is ebben a szemléletben állítottam össze. Azt láttam, hogy igény van egy ilyen típusú eseményre, egy lehetőségre, ahol a gasztronómia szerelmesei személyesen is találkozhatnak egymással. A cél pedig, hogy összehozzuk a gasztrobloggereket, hogy egy segítő és egymást támogató közösség alakuljon ki. A Fesztiválon számos márka képviselője is jelen lesz, így lehetőség adódik arra is, hogy új értékes kapcsolatok, sőt akár együttműködések születhessenek a cégek és a gasztrobloggerek között.

Őszi gasztroblogger Fesztivál

Időpont: 2018. 09. 28. 14:00-18:00 Közönségtalálkozó: 18:00-20:00
Helyszín: Food Convoy Kitchen (Budapest, Klauzál tér 11. a Klauzál téri piac első emeletén, a SPAR felett, bejárat az Akácfa utca felől)

 

  • Jegyek gasztrobloggereknek szeptember 26. 23:00-ig elérhetők ára: 2990 Ft 

Jegyedet ide kattintva tudod megvenni.

A jegyár tartalmazza: részvétel az eseményen (közönségtalálkozón is), névre szóló kitűző, frissítő italok, 2 db tombola szelvény, ajándékcsomag minden gasztroblogger résztvevőnek, ezeken felül a hozott étellel részt vehetsz a bloggerek illetve a szakmai zsűri által elbírált versenyen, ahol akár további értékes ajándékokkal térhetsz haza. Továbbá lesz még: gasztro kvíz, fotófal és jó pár meglepetés. :)

Fontos, hogy gasztrobloggerként ne felejtsd el kitölteni a regisztrációs űrlapot is!

 

  • Jegyek a Közönségtalálkozóra szeptember 26. 23:00-ig érhetők el ára: 1500 Ft

Jegyetet a Közönségtalálkozóra ide kattintva tudod megvenni.

A jegyár tartalmazza: 1 db tombola szelvény, gasztro kvíz, a résztvevő gasztrobloggerek listája a Facebook esemény leírásában található!

A helyszín

A Gasztroblogger Fesztiválnak ez alkalommal a Food Convoy Kitchen ad otthont, ami egy igazi gasztrós hely a belváros szívében. Egy közösségi tér, ahol a gasztronómia szerelmesei főzhetnek a gasztronómia szerelmeseinek és ahol a veterán gasztrohuszárok és a műkedvelő ínyencek is egyaránt otthon érezhetik magukat! 

foody.png

Szakmai zsűri

az Őszi Gasztroblogger Fesztivál szakmai zsűrije: 
Antal Krisztina, a Brit Nagykövetség rezidenciájának chéfje
Sallai Kinga, a Sweet & Crazy torta és desszert blog szerzője
Jaksics József, a Radisson Blu Beke Hotel, Budapest Executive chéfje és
Bechmann György, a Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay Kávéház vezető cukrászmestere

Ők négyen választják majd ki a gasztrobloggerek által hozott ételek közül azt az egyet, amelyik megnyeri a Fesztivál legjobb étele címet.

szakmai_zsuri.png

A fesztivál legjobb étele címét elnyerő gasztroblogger nyereményei

A Radisson Blu Beke Hotel, Budapest és a Zsolnay Kávéház egy 2 személyes brinnerezést ajánlott fel a legjobb étel díját elnyerő gasztrobloggernek! 
Reggelizz bármikor! Az éttermi közönségnek bemutatkozó brinner várja a különleges gasztronómiai élményre vágyó vendégeket. A brinner, azaz breakfast for dinner koncepciójának köszönhetően a reggeli elérhető és élvezhető a nap bármely szakában. A Blu Relax, Zsolnay in Blu és a Mr. Foster in Blu brinner menük teljes értékű étkezést kínálnak egészen estig azoknak, akik hisznek abban, hogy a tradicionális gasztronómiai elemek ma is képesek különlegessé tenni egy üzleti találkozót vagy privát eseményt azáltal, hogy a nap legfontosabb étkezését és annak hangulatát meghatározó „békebeli” eleganciát visszacsempészik a hétköznapokba. 

zsolnay.png

A másik csodálatos főnyeremény, amit a  Danubius Hotels Group által felajánlott 2 fős brinneren felül hazavihet majd a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt étel győztese nem más, mint egy 2 főre szóló belépő a Danubius Hotel Helia wellness részlegébe! Íme a részletek:
Wellness részlegünk a Danubius Hotel Helia gyönyörűen felújított lobbyjából nyílik. Vendégeink élvezhetik négy medencénket, amelyek között úszásra és lazításra is találnak megfelelő méretű és hőfokú medencéket. Két szintes Premier Fitness edzőtermünk használata szintén szerepel az árban, valamint sokszínű csoportos óráinkra is várjuk vendégeinket. Szolgáltatásaink között megtalálható még sóbarlang, szauna, gőzkabin, infraszauna, valamint masszázsok és fürdők széles választéka. Törölköző, öltözőszekrény és széf is biztosított a kényelmes pihenéshez, nagy kapacitású parkolónk pedig a bejárattól pár lépésre található.

helia.png


Ezek az ajándékok akár a Tied is lehetnek! Mire vársz még? Regisztrálj gyorsan! https://goo.gl/CNTZpa
Majd vedd meg a jegyedet itt: https://goo.gl/2svQbG

 

A sós és édes kategória nyerteseinek nyereményei

A Feldobox, az élményajándékok szakértője az Őszi Gasztroblogger Fesztiválra 1-1 db Kóstoló ajándékcsomagot ajánlott fel nyereményként a sós és az édes kategória győzteseinek. Nem kevesebb, mint 70 (!) gourmet program közül választhat majd, aki megnyeri! Készítsd el a legtutibb receptet a versenyre, és drukkolj, hogy tiéd legyen ez a fantasztikus ajándék: a 2 főre szóló meghívás egy ízutazásra! A Kóstoló dobozról itt olvashatsz bővebben.

feldobox.png

MYEQUA az Őszi Gasztroblogger Fesztiválra 1-1 db Mismatch üveg kulacsot ajánlott fel nyereményként a sós és az édes kategória győzteseinek. Érdemes lesz tehát sütni, főzni, ha Te szeretnéd hazavinni a képen látható gyönyörűséges Mismatch üveg kulacsok valamelyikét.

myequa.png

 

Ezek az ajándékok akár a Tied is lehetnek! Mire vársz még? Regisztrálj gyorsan! https://goo.gl/CNTZpa
Majd vedd meg a jegyedet itt: https://goo.gl/2svQbG

 

Ha a sok finomság kóstolása előtt/közben vagy után megszomjaznál az Őszi Gasztroblogger Fesztiválon a Lillafüredi ásványvíz szénsavas és mentes természetes ásványvizeivel frissítheted fel majd magad. 

lillafuredi_molino_2x1.jpg

Az Őszi Fesztiválra a nyár ízeit a finom levendula és bodzavirág szörpök kóstolásával csempészhetjük majd vissza. Köszönet érte Katyvasz.

katyvasz.png

A kávé szerelmeseinek a Gasztroblogger Fesztiválon a Tchibo széles választékú Cafissimo kapszulás kávéitval kedveskedünk. A Cafissimo kapszulás kávéi igazoltan 100%-ig fenntartható gazdaságból származó kávét tartalmaznak. Sőt, a kapszulák is teljes egészében újrahasznosítható műanyagból (polipropilén) készülnek. És ez még nem minden: A Tchibo Magyarország meglepetése is ott lapul majd minden gasztroblogger résztvevő ajándékcsomagjában, de hogy pontosan mi is ez, majd a helyszínen kiderül, addig is legyen meglepetés! 

melindakrea1.png Az Eco-catering növényi alapú vendéglátóipari eszközöket, terítéket, csomagolóanyagokat gyárt és forgalmaz. Felajánlásuknak köszönhetően az Őszi Gasztroblogger Fesztiválon környezettudatosan, lebomló tányérokból és evőeszközökkel kóstolhatjuk majd a receptversenyre készült finomságokat! És lebomló poharakból ihatjuk a Katyvasz szörpöket is! Remek alternatív megoldásokat kínálnak növényi alapú termékeikkel: PLA -poharak, cukornád tányérok, karton elviteles edények. A búzakorpa tányérokon pedig még sütni is lehet! 

ecocatblogra.png

Tervezett program

A változás jogát fenntartjuk  
14:00-14:30 Érkezés, regisztráció
14:40-14:50 Köszöntő
15:00-16:00 Ételkóstolás, szavazatok leadása
16:15-16:30 A Fesztivál legjobb étele eredményhirdetés
16:40-16:55 Gasztro kvíz
17:00-17:15 Sós és Édes kategória győztesek kihirdetése
17:15-18:00 Tombola
18:00-20:00 Közönségtalálkozó, kerekasztal beszélgetés

Tombola nyeremények (Gasztrobloggereknek)

Trita Csokoládé egy igazán különleges válogatást ajánlott fel tombolanyereményként, amely tartalmaz: egy 9 darabos Florentint, ami egy olasz édesség finom aszalt gyümölcsökkel és magokkal, csokiba mártva. 1 db csoki szalámit, 9 darabos bonbonválogatás, izgalmas ízekkel, egy csoki nyalókát és 1 db fűszeres táblás csokit.

trita.png

 BIO kökény pálinka a Miskolci Likőrgyár jóvoltából  Varázslatos őszi íz! A pici kékesfekete bogyók aromája akkor teljesedik ki igazán, miután a dér megcsípte őket. Ekkor megpuhulnak, veszítenek erőteljes fanyarságukból és kissé édes ízt kapnak. E gyümölcsből készült pálinkát intenzív, sokrétű illat és komplex ízvilág jellemzi. Ebben a párlatban a vad gyümölcsök finom fanyarsága, és a magból eredő mandulás, marcipános ízek harmonikus egysége bontakozik ki. Igazán szerencsés lesz, aki megnyeri! 

likorgyar.png

 Teaprogramok által felajánlott zöld, fekete és gyümölcstea válogatásból készített természetes teák minden napszakban és minden évszakban jól fognak esni. Az ajándékcsomag tartalma: 1 csomag natúr zöld tea, 1 csomag ízesített fekete tea, 1 csomag koffeinmentes gyümölcstea.

teaprogramok.png

Délity méz jóvoltából egy szerencsés tombola nyertes hazavihet egy üveg különleges gesztenyemézet. A gesztenyemézet nevezik a "mézek királynőjének" különleges íze és egyedülálló zamata miatt. Beltartalmilag kiváló, magas ásványi anyag tartalma miatt. Fogyasztása, egyedülálló íze külön élvezetet nyújt.

delity_mez.pngGastropost egy havonta megújuló gasztronómiai meglepetés doboz, mely kulináris felfedezőútra hívja előfizetőit! A dobozban minőségi és egzotikus fűszerkeverékeket és izgalmas receptgyűjteményt találsz, melyek segítségével könnyedén elkészíthetőek a világ konyháinak ínycsiklandó ízei. Az uticél minden hónapban meglepetés!gastropost.png

A Katyvaszok finom bodza és levendulavirág szörpjeit megkóstolhatjátok az egész Fesztivál ideje alatt. Továbbá egy szerencsés tombolanyertes egy 6 db-os, áfonya, sárgabarack és eper ízű mini lekvárválogatással térhet majd haza.katyvaszhoz.png

Gourmet&Delicious - DesszertTészta meglepetés ajándéka pedig ott lapul majd minden gasztroblogger résztvevő ajándékcsomagjában, de hogy pontosan mi is ez, majd a helyszínen kiderül, addig is legyen meglepetés! 

 Jegyek gasztrobloggereknek szeptember 26. 23:00-ig elérhetők ára: 2990 Ft 

Jegyedet ide kattintva tudod megvenni.

Fontos, hogy gasztrobloggerként ne felejtsd el kitölteni a regisztrációs űrlapot is!

További információkérés esetén a gastrotherapy@gmail.com e-mail címre írjatok!

Várlak titeket szeretettel,

Melinda (Gastrotherapy)

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr8214166729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása