Könnyen elkészíthető, dekoratív és laktató finomság. Lepd meg vele családodat, barátaidat, vagy saját magad! :)
Hozzávalók (2 főre)
2 maroknyi pucolt dió
6 ek. méz
1 nagy doboz görög joghurt (kb. 450 g)
75 g granola (én kókuszos-mandulás granolával készítettem)
Elkészítés
- A diót egy mozsárban durvára törjük
- Két pohár aljára egyenletesen belecsurgatjuk az aranyló mézet
- A mézre óvatosan halmozzuk rá a tört diót, majd erre kanalazzuk az édes görög joghurtot és végül a tetejét szórjuk meg a roppanós granolával.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon az Instagram és a YouTube oldalamon is!
Használd a #gastrotherapy és a #konyhaflow hashtageket és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.