Mangós-licsis-banános smoothie goji bogyóval

Evés helyett idd meg!
Nem vagyok egy nagy gyümölcsevő, viszont tudatosan igyekszem több egészséges és természetes ételt fogyasztani. Nálam bevált, hogy turmixolom a gyümölcsöket és változatos smoothiekat készítek, így akár napi 3-4 féle gyümölcsöt is 'megiszom', ami lássuk be a nullához képest elég jó arány.  A smoothie szombat keretében olyan gyümölcs és zöldség turmix variációkat mutatok majd, amivel Te is feldobhatod a reggeleidet és egészségesebbé teheted a mindennapjaidat.

licsis_smoothie1.png

Hozzávalók: (2 főre)

1 banán
1 érett mangó
fél konzerv licsi 
aszalt goji bogyók

Elkészítés:

  • A konzerv licsiket lecsepegtetem és félbevágom, majd a megpucolt és feldarabolt banánnal és mangóval együtt a turmixba teszem. Ráöntöm a licsi konzerv levét is és alaposan összeturmixolom. A kész turmixot az aszalt goji bogyókkal díszítem. Tipp: Ha nem iszod meg rögtön, tedd hűtőbe, hogy friss maradjon!

Igazi vitamin bomba, amit pikk-pakk elkészíthetünk a reggelinkhez, vagy kulacsban magunkkal is vihetjük. Váljék egészségetekre!

A smoothie a Russell Hobbs Retro krém konyhai robotgépével készült. Ide kattintva olvashattok róla bővebben.

eves_helyett_idd_meg_poszt_kep.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy  hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr8714630664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása