Képes élménybeszámoló a 79. OMÉK-ról

Rengeteg érdekességet láttam a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron, ami az agrár és élelmiszeripari szakma legfontosabb eseménye. Két napon át jártam a pavilonokat, ismerkedtem a kiállítókkal, és bátran állíthatom, igazán színes és ízes kavalkádban volt részem. Sok helyen lehet különlegességeket kóstolni, vásárolni, játszani, beszélgetni, előadásokat hallgatni. Az OMÉKon készült képeimet a galériára kattintva tudod megnézni. Ha kedvet kaptál hozzá, szeptember 29. estig még kilátogathatsz, hidd el, érdemes :)

A galéria a képre kattintva érhető el!

Bővebb infó a 79. OMÉKról itt:  https://omek.amc.hu/

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr1615180720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása