Hogyan őrzik meg a dívák tökéletes alakjukat az ünnepek alatt?

Igazi girl power vár ránk idén karácsonykor! A Dívák karácsonya koncertshown exkluzív felállásban áll színpadra Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni és Király Linda a BOK csarnokban december 20-án este nyolctól. A közkedvelt énekesek közösen, egyetlen különleges karácsonyi koncert erejéig, eddig tőlük sosem hallott karácsonyi műsorral állnak színpadra. A négy díva ismert dalai mellett saját stílusban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a „Csendes éj”, vagy az „All I Want For Christmas Is You”.

Az esemény sajtótájékoztatóján arról kérdeztem Dér Heni és Király Linda énekesnőket, hogy mi a titkuk, hogyan őrzik meg szuper alakjukat az ünnepek alatt?

divak_karacsonya.png

Tolvai Reni, Dér Heni, Radics Gigi, Király Linda és Garami Gábor
  • Király Linda amerikai születésű magyar énekesnő. Lindát Presser Gábor „Szerelem utolsó vérig” című film betétdalával ismerte meg az ország. Tehetsége megkérdőjelezhetetlen, a benne rejlő alázatnak és kivételes hangjának köszönhetően mára hazánk egyik leghíresebb énekesnőjévé vált. Az évek során az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és Grammy-díjas producere kereste meg, dolgozott többek közt Mousse T-vel, Denzil Fosterrel, Rodney Jerkins-szel. Király Linda nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres, elismert.

Király Linda az elmúlt hónapokban csodálatos átalakuláson van túl, igazi példaként áll előttem is, hogy kemény és kitartó munkával, odafigyeléssel nem lehetetlen megszabadulni plusz kilóinktól. Linda elmesélte, hogy a fellépései előtti lámpaláz miatt nem bír és nem is szokott nagyon enni. Viszont sok teát iszik, általában gyümölcsteát, mentateát, vagy sima forró vizet mézzel. Van, amikor kalcium tablettát felold egy pohár vízben és azt kortyolja el.

 Az ünnepi családi összejövetelen, a hagyományos ételek kerülnek náluk is az asztalra. Karácsonykor a tradicionális ízeket szereti, és a halászlét és a bejglit várja a legjobban. Az életmódváltása óta teljesen máshogy, sokkal tudatosabban táplálkozik, figyel arra, hogy tényleg egészséges ételeket egyen. Heti ötször, hatszor jár edzeni. Viszont azt megfogadta, hogy még egyszer nem csinál drasztikus diétákat, és megengedi magának, hogy egy szelet bejglit nyugodt szívvel elfogyaszthasson karácsonykor. Nem tartja reálisnak és szerinte nem is éri meg, hogy az ünnepek alatt túl szigorúak legyünk önmagunkhoz. Azt tanácsolja, hogy ne kínozzuk magunkat. Inkább ő is elmegy egy kicsivel többet edzeni, hogy megőrizze remek alakját, de élvezettel és bűntudat nélkül fog elfogyasztani egy-két szelet bejglit az ünnepek alatt.

  • Dér Heni, a Vajdaságból származó énekesnő anno a Sugarloaf együttesben kezdte a pályafutását, ám mára szólóénekesi karrierjével lett híres hazánkban. Énekhangjával a Megasztár tehetségkutatóban is bizonyított. Nevéhez köthető a „Hajnalig még van idő” című sláger is, amely bekerült az EURO 200 slágerlistába. Heni tehetségével, kitűnő hangjával és kellemes személyiségével nagyon gyorsan meghódította a közönséget, népszerűsége évek óta töretlen.

A karácsony Heni elmondása szerint az ő ünnepe, hiszen a halászlét nagyon kedveli és minden mennyiségben szívesen fogyasztja. A halászlé önmagában nem olyan hizlaló, az elfogyasztott bejgli mennyiségére viszont nagyon ügyel. Bejglit szinte egyáltalán nem eszik, maximum egy falat kóstolót. A fantasztikus alakú énekesnő szerint sokan úgy gondolják, hogy a diétás étkezés vagy az odafigyelés azt jelenti, hogy mindent meg kell vonni magunktól. Külön kell vásárolni, főzni, de ez szerinte badarság. Nagyon sokszor inkább a mértéktelenség az, ami a nagyobb problémát jelenti. Számos olyan hagyományos ételt ugyan úgy lehet fogyasztani, odafigyeléssel és mértékkel. A glutén tartalmú ételekre nagyon odafigyel, például kevés kenyeret eszik és a szénhidrát tartalmú, kevésbé egészséges ételeket igyekszik mellőzni. De a húst és az ünnepi halászlét nagyon szereti, zöldséget pedig minden mennyiségben szívesen fogyaszt. Odafigyel arra, hogy fehérjedúsan táplálkozzon, viccesen meg is jegyezte: sok húst eszek, egy kis salátával. :)

Általában a fellépései előtt 3 órával nem eszik, mert nem bírná végigcsinálni a koncertet. Volt már rá példa, hogy nyáron főszezonban, egyik koncertről robogtak tovább a következő fellépés helyszínére és rohanva, szinte közvetlenül a színpadra lépés előtt kellett bekapnia pár falat ételt. Elmondása szerint ezt nagyon lehet érezni, főleg mozgásban, táncban, az első 5 percben alig bírt megmozdulni. Egy fellépés olyan, mintha egy edzésre menne az ember. Koncert után azonban nagyon jólesik, és szívesen is eszik valami tápláló ételt.

divak_karacsonya.jpg

A DÍVÁK KARÁCSONYA koncertshow igazi karácsonyi látványvilágot kölcsönöz a BOK Csarnoknak. Lézershow, különleges fénytechnika, 70nm-es ledfal, táncos showelemek és itt debütálnak a Pest Megye Szépe döntősei is. És akkor még nem beszéltem a dívák csodálatos ruhakölteményeiről, melyeket a Colorado Fashion tulajdonosa, Hegedűs Éva egyenesen Párizsból repít haza a gyönyörű énekesnők számára.

A produkció döntése alapján a dívák karácsony alkalmából jótékonykodnak is a beteg gyermekek javára. A DÍVÁK KARÁCSONYA a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványnak minden jegy árából 200 Ft-ot felajánl.

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr4315287378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása