Hiánypótló egészséges gyorsétterem nyílt nemrég a budapesti Árkádban. A Yolo Bistro által kínált ételek közül a legtöbb diétába illeszthető, mégis finom, ráadásul olyan adagokat kínálnak, amitől biztosan jól lakhatunk. Látványkonyhájukban készítik el az ételeket, így a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk róla, hogy valóban friss alapanyagokkal dolgoznak.
Új színfolttal gazdagodott a fővárosi Árkád bevásárlóközpont: tavaly szeptemberben nyílt meg a Food Loft gasztro-tér, amelynek egyik szenzációja a Yolo Bistro. Látványkonyhával és egészséges ételekkel várnak mindenkit, aki a szokványostól eltérő, mégis íncsiklandozó ebédet vagy vacsorát szeretne elfogyasztani vásárlás előtt, után vagy közben.
A Magyarországon egyedülálló vendéglátóhely egy nyakkendős gyorsétterem, ahol elérhető áron étkezhetünk úgy, hogy a kiszolgálásra nem kell órákat várni. Rendelésünktől számítva maximum 15 percen belül már fogyaszthattuk is a megrendelt finomságokat.
„Olyan éttermet szerettünk volna nyitni, amihez hasonló sincs hazánkban. Az étlapunkon egyáltalán nem szerepelnek zsíros húsok, nem használunk hozzáadott cukrot vagy ízfokozókat, viszont teljes kiőrlésű vagy szénhidrát csökkentett alapanyagokat annál inkább. Ügyeltünk arra is, hogy férfiak és nők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb ételeket. A nálunk fogyasztható fogások kivétel nélkül jól illeszkednek egy diétába, a visszajelzések alapján mégis ízletesek. Ráadásul garantáltan jól lakik minden hozzánk betérő vendég, mert normális adagot szolgálunk fel, a mennyiséget illetően nem fine dining étteremként működünk. Azt szeretnénk, ha a vendégeink jól éreznék magukat étkezés alatt és után is” – mondta Kiss Gábor, a vendéglátóhely séfje.
Az étlapon megtalálhatók a legkülönbözőbb tortillák, quesadillák és grillételek, az étterem specialitásai közé sorolható többek közt a pikáns vadas zabgombóccal, a tonkatsu csirkemell pikáns krémmel és a Yolo jércepaprikás teljes kiőrlésű nudlival.
Mi az alábbi ételeket kóstoltuk:
Fiesta saláta - Római saláta, rukkola, avokádó, buggyantott tojás, paradicsom, kék sajt és borsó mikrozöld. Tartalmas és laktató saláta, ami egy könnyű desszerttel kiegészítve tökéletes ebéd lehet. Mi tigrisrák saslikkal együtt ettük.
Yolo csirke és humusz quesadilla – csicseriborsó, csirkemell, avokádó, lila hagyma, tahini, fokhagyma. Lefotóztam a belsejét, hogy látszódjon, nem spóroltak ki belőle semmit! Annyira laktató, hogy a felét el is csomagoltattam és az volt a vacsorám :) A Yolo Bistro által használt csomagolódobozok, tányérok és az evőeszközök is környezetbarát anyagokból készülnek, mivel nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre is.
Az ízletes Guacamole mártogatóshoz friss zöldségek és egy teljes kiőrlésű quasedilla is járt. Nagyon szimpatikus volt, hogy rendelésnél megkérdezték, hogy milyen zöldség hasábokat szeretnénk hozzá.
Áfonyás fehércsokoládés csoda – Fehér csokoládé, édesítőszer, tojás, áfonya, citromfű, lime, mascarpone. Könnyed, krémes desszert, ami kellemesen édes és nagyon eteti magát, érdemes kipróbálni, ha valami egészséges desszertre vágysz.
A Yolo Bistro egyes kerületekbe már elindította a házhozszállítást is a Netpincéren keresztül, de terveik szerint hamarosan két újabb éttermet is nyitnak majd Budapesten, hogy minél többen megkóstolhassák az ételeiket. Ha pedig valaki egész hétre, előre szeretne egészséges ételeket rendelni annak a www.yolofood.hu oldalon elérhető tematikus, azonos filozófia mellett készülő menüiket ajánlják.
Köszönjük a lehetőséget a tesztelésre!
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.