Sztori: Valljuk be, a hosszú hétvégeken az ember lánya/fia inkább mással tölti az értékes szabadidejét, mint hogy a konyhában rostokoljon órákon át. Kivétel erősíti a szabályt, mert én például a négy nap alatt is szívesen leszek majd a sütőnk közelében :) Sok féle brownie receptet kipróbáltam már, de nálunk itthon ez a 'dobozos' verzió vált be a legjobban. Sőt, muffinból is a Dr. Oetkerest szoktam megsütni, mert egyszerű elkészíteni és nagyon finom! Persze akinek van jól bevált brownie receptje, készítheti azzal is. Az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapy keretében készült édes nyárs kreáció egyszerű és gyors, a végeredmény pedig mutatós és különleges. Akár egy grillezés utáni könnyű desszertként, vagy a gyerek szülinapi bulijára is tuti választás.
Hozzávalók:
1 doboz brownies alappor (Dr. Oetker)
1 zacskó pillecukor
1 kis doboznyi eper
Néhány fa hurkapálcika nyárs
Elkészítés:
1) Megsütöm a brownies alapport a dobozon leírtak szerint
2) Ha kihűlt, kis kerek formájú szaggatóval kiszaggatom a tésztát
3) Az epreket jól megmosom, majd tetszőleges sorrendben elkészítem a nyársakat: a browniet, epret és pillecukrokat variálva
Jó étvágyat hozzá! Ha elkészítetted, szívesen várom a fotódat Gastrotherapy Facebook oldalamra a recept alá kommentként.
Kattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény
Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.