Villámgyors édes epres- brownies nyárs pillecukorral
Recept kezdőknek és kevés idővel rendelkezőknek

Sztori: Valljuk be, a hosszú hétvégeken az ember lánya/fia inkább mással tölti az értékes szabadidejét, mint hogy a konyhában rostokoljon órákon át. Kivétel erősíti a szabályt, mert én például a négy nap alatt is szívesen leszek majd a sütőnk közelében :) Sok féle brownie receptet kipróbáltam már, de nálunk itthon ez a 'dobozos' verzió vált be a legjobban. Sőt, muffinból is a Dr. Oetkerest szoktam megsütni, mert egyszerű elkészíteni és nagyon finom! Persze akinek van jól bevált brownie receptje, készítheti azzal is. Az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapy  keretében készült édes nyárs kreáció egyszerű és gyors, a végeredmény pedig mutatós és különleges. Akár egy grillezés utáni könnyű desszertként, vagy a gyerek szülinapi bulijára is tuti választás.
nyarseperblogra_1.png

Hozzávalók: 

1 doboz brownies alappor (Dr. Oetker)

1 zacskó pillecukor

1 kis doboznyi eper

Néhány fa hurkapálcika nyárs

Elkészítés:

1) Megsütöm a brownies alapport  a dobozon leírtak szerint

2) Ha kihűlt, kis kerek formájú szaggatóval kiszaggatom a tésztát

3) Az epreket jól megmosom, majd tetszőleges sorrendben elkészítem a nyársakat: a browniet, epret és pillecukrokat variálva

nyarsblog_1.png

Jó étvágyat hozzá! Ha elkészítetted, szívesen várom a fotódat Gastrotherapy Facebook oldalamra a recept alá kommentként.

Kattints és csatlakozz -> Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn Facebook esemény

Használd a #gastrotherapy #epermánia #epresreceptek hashtageket és mutasd meg Te milyen epres finomságot sütöttél legutóbb! :)

M

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr9313873276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása