Paradicsomos bruschetta
a legjobb dolog, ami a paradicsommal történhet

Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.

Sztori: Imádom az olasz kajákat, az olasz tájat, az aperolt, meg úgy kb. mindent, ami olasz :D  A bruschetta az egyik kedvenc olasz előételem. Még anno Rómában egy, a Spanyol lépcsőhöz közeli étteremben ettük ezt a paradicsomos-márványsajtos verziót, ami nálunk azóta is nagy favorit.

El a kezekkel!

A családom alig bírta kivárni, míg végzek a fotózással és végre felfalhatják az egész tálnyi finomságot :D

elakezekkel_1.png Hozzávalók:

10 paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 csokor petrezselyem

2 ek olasz fűszerkeverék

2 ek olívaolaj

só, bors ízlés szerint

 100 g márványsajt

1 nagy baguette

kozelilogos.png

Elkészítés:

1) A paradicsomokat forrásban lévő vízbe tesszük, hogy néhány perc puhulás után könnyebben meg tudjuk hámozni őket

2) Ha kicsit kihűlt, a hámozott paradicsomot felkockázzuk és egy nagy tálba helyezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a petrezselymet, majd jól összekeverjük a fűszerkeverékkel, sóval, borssal, végül meglocsoljuk az olívaolajjal is Tipp: Érdemes hűtőbe tenni néhány órára, hogy összeérjenek az ízek, de frissen is fogyasztható

3) Megpirított baguette szeletekre helyezzük és apróra vágott márványsajttal tálaljukbrusifentrollogos.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr914080627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása