Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.
Sztori: Imádom az olasz kajákat, az olasz tájat, az aperolt, meg úgy kb. mindent, ami olasz :D A bruschetta az egyik kedvenc olasz előételem. Még anno Rómában egy, a Spanyol lépcsőhöz közeli étteremben ettük ezt a paradicsomos-márványsajtos verziót, ami nálunk azóta is nagy favorit.
El a kezekkel!
A családom alig bírta kivárni, míg végzek a fotózással és végre felfalhatják az egész tálnyi finomságot :D
Hozzávalók:
10 paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 ek olasz fűszerkeverék
2 ek olívaolaj
só, bors ízlés szerint
100 g márványsajt
1 nagy baguette
Elkészítés:
1) A paradicsomokat forrásban lévő vízbe tesszük, hogy néhány perc puhulás után könnyebben meg tudjuk hámozni őket
2) Ha kicsit kihűlt, a hámozott paradicsomot felkockázzuk és egy nagy tálba helyezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a petrezselymet, majd jól összekeverjük a fűszerkeverékkel, sóval, borssal, végül meglocsoljuk az olívaolajjal is Tipp: Érdemes hűtőbe tenni néhány órára, hogy összeérjenek az ízek, de frissen is fogyasztható
3) Megpirított baguette szeletekre helyezzük és apróra vágott márványsajttal tálaljuk
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.