Sztori: Biztos veled is előfordult már az irgalmatlanul tikkasztó nyári napokon, hogy csak álltál a nyitott hűtőszekrény előtt (egyrészt mert jólesett a hideg, haha) éhesen, de nem kívántál igazándiból semmit se. Na én pont egy ilyen alkalommal készítettem el ezt a gyors salit. A kertünkben érett friss paradicsomot és petrezselymet használtam fel hozzá. Laktató, mégis könnyű étel aminek különleges íze még a nagy melegben is jólesett! Próbáld ki te is!
Hozzávalók: Piros és sárga koktélparadicsom, kígyóuborka, lila hagyma, petrezselyem, lágy kecskesajt, tarka bors, só, olívaolaj
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.