Nyári sali

Sztori: Biztos veled is előfordult már az irgalmatlanul tikkasztó nyári napokon, hogy csak álltál a nyitott hűtőszekrény előtt (egyrészt mert jólesett a hideg, haha) éhesen, de nem kívántál igazándiból semmit se. Na én pont egy ilyen alkalommal készítettem el ezt a gyors salit. A kertünkben érett friss paradicsomot és petrezselymet használtam fel hozzá. Laktató, mégis könnyű étel aminek különleges íze még a nagy melegben is jólesett! Próbáld ki te is!salikalogo.png

Hozzávalók: Piros és sárga koktélparadicsom, kígyóuborka, lila hagyma, petrezselyem, lágy kecskesajt, tarka bors, só, olívaolaj

salilogo2.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr9714105029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása