Ünnepi Gasztroblogger Fesztivál
Programajánló

Gyere és éld át a Gasztroblogger Fesztivál összehasonlíthatatlan hangulatát!
Itt minden gasztrobloggert szeretettel látunk és várunk, legyen akár egész pici, vagy népes követőtábora, hagyományos, sütis, mentes vagy húsimádó témájú a blogja.

Új ötletek, inspirációk és remek kapcsolatépítési lehetőségek!

gasztrobloggerfesteventcover2.pngIdőpont: 2018 december 01. 16:00-21:00
HelyszínEtalon Étterem Budapest, 1021 Hárshegyi út 1-3. (Hotel Tiliana főbejáraton bejöttök és balra lent található az étterem) 

Jegyek: november 29. 23:00-ig elérhetők, ára 2990 Ft (kitöltött regisztrációs űrlappal együtt érvényes!)

A helyszínen nem lesz mód jegyet vásárolni!

Kitöltöm a regisztrációs űrlapot! 
Megveszem a jegyem a Fesztiválra! 

Ünnepi ételek és italok, ízek és illatok. Minden adott lesz, hogy ráhangolódjunk az év legcsodálatosabb hónapjára. Fantasztikus élmények, előadások, nyeremények és AJÁNDÉKOK várnak Rád!

HELYSZÍN

A budai hegyekben megbúvó Etalon étterem ad otthont az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválnak. Cím: 1021 Budapest Hárshegyi út 1-3. A parkolás ingyenes a Hotel Tiliana nyitott parkolójában, bkv-val a 22 és 22A Vízművek megállójától 4 percnyire található. 
Az Etalon elegáns, melegséges hangulatú belső térrel és az erdős parkra néző hatalmas terasszal várja az ízek szerelmeseit. A hazai és a nemzetközi klasszikus fogások újragondolva, pici fondorlattal tálalva, nagyszerű italok és egy kedves, elhivatott csapat gondoskodik róla, hogy egy gasztronómiai etalon élményben legyen része az idelátogatóknak. A Hotelben kedvezményes áron szoba is foglalható, ha valaki esetleg vidékről érkezne vagy nehézkes a hazajutása este!

BEMUTATKOZÁS

Az esemény elején magatokon kívül a hozott ételeteket is szeretném, ha bemutatnátok. Az ismerkedést és beazonosítást a névre szóló KITŰZŐ is segíti majd.

SZAKMAI ELŐADÁSOK

1. Hadarik Rita előadásának címe: POSZTTÓL A PÉNZIG
A RitaKonyhaja.hu (www.ritakonyhaja.hu) receptoldal 2009-ben indult útjára. A gasztroblogger éra fénykorában az oldal havi, egyedi látogatószáma meghaladta a 200 ezret! Rita több tucat kisebb, és multinacionális céggel dolgozott már együtt projekteken, hosszú távon, vagy éppen a háttérben. Időközben receptkönyvei is megjelentek, éttermet menedzselt, jelenleg pedig a saját márkáját építi. Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválon tartott előadásában arról fog beszélni, hogy hogyan alakíthatod pénztermelő vállalkozássá a főzős hobbidat. Azt hiszem, erre sokan kíváncsiak vagyunk igaz? 

hadarik_rita_profilkep_02.JPG

2. Nagyon hasznosnak ígérkezik a Fesztivál második előadása is!
Schmidt Judit - Keress jól! Linkajánló, hiteles források. Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválon elhangzó előadásában olyan hiteles és követendő, szakmai forrásokat, portálokat, cikkgyűjteményeket mutat be, amelyeket akár magánemberként, akár a saját munkájuk során is biztonsággal használhat minden kezdő vagy haladó gasztroblogger.
Judit dietetikus, emellett egészségügyi szaktanár végzettséggel is rendelkezik. Munkája során egészségügyi informatikával, digitális edukációval, szakmai lektorálással, valamint prevencióval foglalkozik. Rendszeresen jelennek meg publikáció babatáplálás, valamint egészséges életmód, étrend témában (Baba Patika magazin, travelo.hu). Célja, hogy a táplálkozástudomány száraz tényeit, újdonságait élvezetes és olvasmányos írások, és akár a humor révén is közérthetővé, szerethetővé, ezáltal a mindennapi életben is hasznosíthatóvá tegye. Ezt a célt szolgálja személyes, de szakmai jellegű blogja is, amelyet Youteefool néven vezet. 

img_5280.jpg

3. Az előadások sorát a A chef legjobb barátai: prémium eszközök a konyhában című remek bemutató zárja majd, ahol megismerkedhetünk a prémium minőségű márkák: a Smeg, Elica, Hitachi és Blanco leghasznosabb konyhai termékeivel. Előadók: Zsiray Zsófia, marketing koordinátor és Pusztai Kitti, területi képviselő Ecorgan Kft.Az előadások sorát a

zsofi_es_kitti.png

A FESZTIVÁL MEGLEPETÉS AJÁNDÉKA

Felkészültél? Mert most megmutatom neked az Ünnepi Gasztroblogger Fesztivál fődíját, a legértékesebb nyereményt, amit bárki, ismétlem, BÁRKI megnyerhet, aki valamilyen étellel készül az eseményre!
Mindenki, aki étellel készül a fesztiválra (legyen az sós, édes vagy mentes) belekerül egy kalapba. Az esemény zárásaként a kalapban szereplő nevek közül kisorsolásra kerül egy szerencsés nyertes, akinek a nyereményen nem más, mint 1 db Smeg KLF01 típusú prémium csúcsminőségű vízforraló az Ecorgan Kft. jóvoltából.
Érdemes tehát étellel készülnötök, erre a csodálatos ajándékra MINDENKINEK esélye van, aki hoz valami ünnepi finomságot.

RECEPTVERSENY

A receptversenyen, az általatok hozott ételekre voksolhatnak a résztvevők. A sós és édes kategória mellett ezúttal MENTES kategóriában is hirdetünk majd győztest!  

Az édes, sós és mentes kategória nyertesei Inspirációk Csorba Anitától  ( csorbaanita.hu) frissen megjelent különleges Ízemlékek könyvével lesznek gazdagabbak! MERJFŐZNI! SZÍNEZZ! EMLÉKEZZ!
Mi az Ízemlékek könyve? Ez a könyv azért született meg, hogy minden fontos ízemléket, főzéssel kapcsolatos pillanatot meg tudj benne örökíteni. Anita saját ízélményein kívül követői által beküldött csodás receptek is helyet kaptak a könyvben és minden inspiratív recepthez tartoznak olyan oldalak, ahova a Te verziódat is fel tudod jegyezni.
Alkotás mert…További harminc oldal üresen várja a jobbnál jobb recept ötleteket, emlékeket. Örökítsd meg ebben a könyvben a családi főzések élményeit, legkedvesebb baráti összejövetelek pillanatait, alkotásait.
Kitöltendő mert…Ha színezni támadna kedved, azt is megteheted, ugyanis minden recepthez tartozik még egy színezős oldal. Grátiszként a cicákról is olvashatsz különlegességeket…Tudtad, hogy nagy süti rajongók?!
Élmény mert…A sütés-főzés is egy alkotó folyamat, nem kell tökéletességre törekedni, a receptek elkészítése közben bátran vedd játékosra a figurát. Hajrá, töltsd meg a könyvet ízemlékekkel!

Érdemes finomságokkal készülnötök, hiszen az édes, sós és mentes kategória nyertesei 1 db GreenWay Design (greenwaydesign.hu) kézzel öntött, természetes alapanyagokat tartalmazó szójaviasz illatgyertyát is kapnak az alábbi illatok közül > GingerBread: Gyömbér, fahéj, vanília és citrusos jegyek keverednek ebben a lágyan olvadó szójaviasz gyertyában. Spicy Cider: Narancs héj, szegfűbors és természetes fahéj; elérkezett az igazi karácsonyi hangulat!
Sweet Vanilla: az édesen aromás, melegséget sugárzó vanília és a vérnarancs frissítő, ám ünnepélyes illata garantáltan meghittséget fog csempészni még a hétköznapok rohanó perceibe is.

gyertyaak.jpg

ÉDES KATEGÓRIA

Tchibo Magyarország (tchibo.hu) ezt a szuper ajándékcsomagot ajánlotta fel az Édes kategória győztesének! Csodálatos és hasznos termékek, amik megkönnyítik az ünnepek alatti sütögetést. 

tchibo_ajandekcsomag.jpg

MENTES KATEGÓRIA

Feldobox szuper ajándéka a MENTES kategória győztesének: 1 db Kóstoló doboz! Több, mint 80 gourmet program közül választhat majd, aki megnyeri! 

feldobox_unnepi_80.png

SÓS KATEGÓRIA

Ínycsiklandozó falatok az egyszerűség jegyében! Ha nincs időd főzni, csak felpattintod a kupakot, ráöntöd a tésztára és máris kész az egytálétel. A Gourmet&Delicious mártásai a legízletesebb és legzamatosabb zöldségekből készülnek, adalékanyagoktól mentesen. A napérlelte paradicsommal, sütőtökkel, chilivel és paprikával ez a legjobb, ami történhetett: Az ajándékcsomag tartalma: Tökmagos szendvicskrém, Vadas mártás, Padlizsánkrém és Gulyáskrém.

AJÁNDÉKCSOMAG - minden gasztroblogger résztvevőnek

RitaKonyhaja.hu minden gasztroblogger résztvevőnek felajánlott 1-1 céllisztet az ajándékcsomagjába!  Hadarik Rita gluténmentes lisztkeverékeiből mellékízmentes finomságok készíthetők. Fogyaszthatják gluténérzékenyek, cukorbetegek, IR-esek, búzaallergiások, pajzsmirigy betegek is. Magas rosttartalmuknak, és előnyös összetételüknek köszönhetően beilleszthetők a tudatos, reform, egészséges táplálkozásba is. Mivel a gluténmentes őrleményekre más-más adottságok jellemzők, Rita sütemény-specifikusan fejlesztette ki keverékeit, hogy a felhasználóknak már ne kelljen pepecselni, kísérletezni a receptúrákkal. Minden liszt elkészíthető hagyományosan, de akár tej-, tojás-,és cukormentesen is.

hr-lisztek.jpg

NekedTerem almát és egy 500 forint értékű kedvezménykupont ajánlott fel a rendezvényre, amelyből biztos, hogy Te is találsz majd a wellcome csomagodban. A NekedTerem.hu-val hazai termelőktől vásárolhatsz friss élelmiszereket, amelyet házhozszállítanak. Szuper díszdobozos ajándékcsomagokat állítanak össze az oldalon, így ha termelői finomságokkal készülsz az ünnepekre, vagy Mikulásra, akkor ezzel a hazai kisüzemeket is segítheted! Ide kattintva tudod megnézni az ajándékcsomagokat 
A NekedTeremmel élelmiszeradományt is küldhetsz a Cipősdobozban kampányban résztvevő három szervezetnek is! Olvasd el a részleteket itt.

A B-Eat Yourself azaz a dietas-webshop.hu jóvoltából Nicks glutén-, és hozzáadott cukormentes csokoládé szelet kókuszos vagy a csokoládéval bevont ostya változata kerül az ajándékcsomagokba továbbá egy 500 Ft értékű ajándék kupon is, amelyet a webshopon válthatnak be a megjelent résztvevők.
A szeretet ünnepe alatt sajnos sokan elszenvedjük azt a plusz 1-2 kg-ot a túlzásba vitt sok-sok finomság miatt.
Továbbá rengeteg ételérzékenységgel küzdő személynek jelent a szokottnál is nagyobb kihívást a megfelelő minőség megtalálása. Viszont ezeknek az időknek lőttek! Mára már megoldást kínál a svéd szuper csoki, melyet nekünk megfelelő ízekben választhatunk ki a www.dietas-webshop.hu webáruházban. A glutén-,illetve hozzáadott cukor mentes alacsony szénhidrát tartalmú isteni csoki különlegességek bűntudat mentesen gondoskodnak az ünnepek alatt is endorfin szintünkről.
Fogyasszuk akár csokoládé szelet, akár belőle készült süteményként, csalódni garantáltan nem fogunk! 

46502057_2220804394621093_4688501761919418368_n.jpg

Tchibo Magyarország ünnepi katalógusa is ott lapul majd minden résztvevő ajándékcsomagjában! A katalógusban szuper karácsonyi ajándékötletek vannak, és ráadásként egy 15%-os kupont is találtok benne amit a webáruházban és az üzletekben is fel tudtok majd használni!

tch_fb_1000x1000_xmas_20sz.jpg

Ki ne örülne egy inspiráló gasztro magazinnak így az ünnepek előtt? A GoodFood - a Világkonyha jóvoltából most Te is átlapozhatod 2017 ünnepi számukat. Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok, „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek, remek ötletek, fantasztikus fotók, hazai receptek, érdekes írások, BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon.46651190_204238437133471_5981158502788235264_n.jpg

FRISSÍTŐK, WELCOME DRINK

Minőségi borok, az általatok hozott finomabbnál finomabb ünnepi ételekhez. A SKIZO BORHÁZ Sike Balázs pincéje HEGYEINK sorozat csúcsborait kóstolva, elhozom nektek az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválra a hamisíthatatlan Badacsony élményt.

skizo.png

Az Ünnepi Gasztroblogger Fesztiválon a lélekmelengető kávékülönlegességeket a Tchibo Magyarország biztosítja majd. Te melyik Cafissimo kávéjukat kóstolnád meg legszívesebben?

tchibo_kavek.jpg

A Fesztiválon Rita Házi Szörpfőzdéje jóvoltából fahéjas alma, csipkebogyó és bodzabogyó szörpöket is kóstolhatunk majd!

ritaszorpik.png

DEKORÁCIÓ

Az ünnepi eseményhez, ünnepi fotófal dukál. Nem is akár milyen! Living Paper csodálatos papír mikulásvirágaival feldíszített virágfala előtt nehéz lesz megállni, hogy ne készíts majd magadról egy szelfit! Ha nem bíznád a véletlenre, az esemény profi fotósa Zsuzsi Slezak csodás képeket készít majd a Fesztiválon, megörökítve az esemény hangulatát.

vh_dekoracio_2018_11_18-2.jpg

Csodás dekorációval is igyekszem ünnepivé varázsolni ezt a napot Nektek! Ezek a megtévesztően élethű, különleges mikulásvirágok Living Paper Livi munkái. 

mikiviragok.png


Kérlek, hogy figyeljétek az esemény alatti posztokat! Minden fontos és hasznos NAPRAKÉSZ infót az esemény alá fogok feltölteni!!!!  Jegyedet a regisztrációs űrlap kitöltése után tudod megvenni!


Bármilyen kérdésed van az eseménnyel kapcsolatban, kérlek írj a gastrotherapy@gmail.com e-mail címre.

Várlak szeretettel,
Melinda (Gastrotherapy)

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr8414386920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása