Welcome to the DARK side
Welcome to the DARK side
ha létezik csokimennyország, valahogy így nézhet ki

Sztori: Szereted a csokit? Akkor ez a poszt neked is íródott. Sok mindenre vágyhat az ember élete során. Egy Lindt szaküzlet felkeresése viszont csak az igazi csokoládé fanatikusoknak szerepel a bakancslistáján. Édesszájúként mindenféle csokit kedvelek, de a szívem legjobban a sötét, keserű, valódi…

Tavaszi gasztroblogger találkozó
Tavaszi gasztroblogger találkozó

Kedves Gasztroblogger/bloggerína, Tarts Velünk és találkozz a gasztrobloggerek apraja nagyjával, ismerjük meg egymást!  Május 25-én szervezzük meg a Tavaszi gasztroblogger találkozót az UrbanFood Cafe & Coworkingben. Ezen a napon közösen ötletelünk, inspirálódunk és feltöltődünk, hazatérve…

Villámgyors édes epres- brownies nyárs pillecukorral
Villámgyors édes epres- brownies nyárs pillecukorral
Recept kezdőknek és kevés idővel rendelkezőknek

Sztori: Valljuk be, a hosszú hétvégeken az ember lánya/fia inkább mással tölti az értékes szabadidejét, mint hogy a konyhában rostokoljon órákon át. Kivétel erősíti a szabályt, mert én például a négy nap alatt is szívesen leszek majd a sütőnk közelében :) Sok féle brownie receptet kipróbáltam már,…

Ínyenc epres saláta
Ínyenc epres saláta
Turbózd fel a salátádat eperrel, meg fogsz döbbenni, milyen jól passzol hozzá!

Sztori: Rendhagyó poszt következik, mert eddig nem volt sós étel a blogomon. Az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn keretében viszont szerettem volna az epret valamilyen sós verzióban is kipróbálni, így kísérleteztem ki ezt a finomságot, amihez szerintem nagyon passzol ez a finom kis édes…

Habkönnyű epres- túrós desszert
Habkönnyű epres- túrós desszert
Eper hetek a Gastrotherapyn

Sztori: Az Epermánia, eper hetek a Gastrotherapyn keretében a 2018-as eperszezont egy mennyei, sütés nélküli édességel indítom el, amiben csak egyetlen egy nehézség van: kivárni az időt, míg összeáll a hűtőben. :) Az epres - túrós kombináció annyira nyerő, hogy a villámgyors elkészítés, hosszú…

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása