Tonhalas-paradicsomos masnitészta kapribogyóval

Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.

Ezt ettem, finom volt, úgyhogy leírtam nektek a receptjét. Fél óra alatt elkészíthető ízletes vacsora, vagy ebéd. Reggelire azért szerintem ne edd :) Van, ami annyira egyszerű és jóízű, hogy nem is kell hozzá különösebb sztori. Nézd milyen guszta:

paradicsomos_tesztalogos1.png

Hozzávalók (2 főre)

150 g masnitészta
1,5 l víz
2 kiskanál só
kis konzerv sűrített paradicsom (70 g)
kis konzerv tonhal olívaolajban (80 g)
1 kiskanál szárított, morzsolt bazsalikom
kapribogyó ízlés szerint
1 kiskanál cukor
só, bors ízlés szerint

aki szereti csípősen: leheletnyi őrölt chili
A tetejére: reszelt sajt,
koktélparadicsom, friss bazsalikomlevél

Elkészítés

1) Feltesszük főni a vizet, beleszórjuk a sót, majd forrás után 15 percig főzzük benne a tésztát. ( lobogó vízben) A kész tésztát (akkor van kész, ha az ízlésed szerint kellően megpuhult) leszűrjük

2) A sűrített paradicsomot összekeverjük és összemelegítjük a cukorral és a lecsepegtetett tonhallal, ízlés szerint sózzuk borsozzuk, majd belekeverjük a kapribogyókat és a morzsolt bazsalikomot is.Tipp: ha túl sűrű a szósz egy kanálnyi vízzel lehet hígítani

3) Keverjük össze a leszűrt tésztával és már ehetjük is! Tálaljuk friss bazsalikommal, félbevágott koktélparadicsommal és reszelt sajttal

Jó étvágyat hozzá!

paradicsomos_tesztalogos1_1.png

nevtelen_terv.png

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)
szia_melinda_vagyok_2.png

Blogomon és social média felületeimen is szívesen működök együtt gasztro influencerként a profilomba illő cégekkel, márkákkal. Bővebb információkért, ajánlatkérésért keresd fel honlapomat.

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr6114551888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása