Igazi koktélélmény, alkoholmentesen is!

Előfordult már veled, hogy az esti buli alatt szívesen koccintottál volna egy jóízűt, de te voltál a sofőr és így csak korlátozott italkínálatból válogathattál? Nos, jó hírem van, mert érkezik egy új, alkoholt nem tartalmazó koktélalapanyag, ami nem kizárt, hogy hamarosan sokak új kedvence lesz.

A józansághoz meggyőződésből vagy egészségügyi okokból ragaszkodó, esetleg azt kényszerből választók legnagyobb örömére érkezik a Coca-Cola HBC Magyarország által forgalmazott Fluére alkoholmentes párlat. A Fluére felpezsdít és kísérletezésre bátorít, alapjaiban rengeti majd meg a mocktailok világát.

fluere_mocktail.jpg

De mi is az a mocktail?

Az úgynevezett mocktailok alkoholmentes italkompozíciók azoknak, akik az alkoholos koktélok ízélményére vágynak, de vagy nem szeretik az alkoholt, vagy éppen nem tehetik meg, hogy alkoholt fogyasszanak. A mocktailok fő összetevői az alkoholmentes párlatok.

Mi különbözteti meg a mocktailokat az üdítőktől?

Elsődlegesen sajátos előállítási módjuk, a desztillálás: ennek köszönhetően az egyéb alkoholmentes italoktól teljesen eltérő, összetett az ízviláguk, ami inkább a röviditalokra emlékeztet. Így azok is élvezhetik a finom, fűszeres italok – például a gin – ízét, akik nem kívánnak alkoholt fogyasztani.

Milyen ízre számíthat, aki megkóstolja?

A Fluére-ben a boróka, a levendula, a koriander és a citrusok alkotnak sajátos ízharmóniát, ami kiválóan helyettesíti a gin karakteres jegyeit. A Fluére-ből például tökéletes „gin-tonik” készülhet – természetesen a gin alkoholtartalma nélkül.

A prémium minőséget képviselő alkoholmentes párlat elegáns, kifinomult megjelenésű üvegéről is felismerhető. 
fluere_1.png

Tegyél egy próbát, ha te sem szeretnél semmit sem feladni az élvezetekből és a szórakozásból. A Fluére kapható lesz a hazai bárokban, hotelekben és éttermekben is, én már nagyon várom, hogy megkóstolhassam. :)

A Coca-Cola HBC a The Coca-Cola Company egyik vezető palackozója, amely több mint 2 milliárd rekesz italt értékesít évente. 2008 óta szerepel a Dow Jones Fenntarthatósági Indexen, a globális és európai indexeken az utóbbi öt évben rendre a legfenntarthatóbb módon működő vállalatok közzé sorolták.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr3515037416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása