ChefGomba – új brand, tradicionális értékek
100%-ban magyar, friss, minőségi és termesztett gomba!

On-line interjú formájában kérdeztem a Bio-Fungi Kft. marketing vezetőjét, Vattamány Ágnest, a ChefGomba új brandjükről, valamint, hogy a veszélyhelyzethez igazodva milyen óvintézkedéseket vezettek be Ócsán és Áporkán lévő telephelyeiken. Hogyan valósul meg náluk, hogy a termesztett gomba kínálatuk továbbra is zavartalanul elérhető legyen és megtalálják a fogyasztók az áruházláncok polcain?
chefgomba.png

Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari vállalkozásaként megtettük a szükséges óvintézkedéseket, hogy megvédjük dolgozóinkat és vevőinket, illetve folyamatosan ki tudjuk szolgálni biztonságos termékeinkkel fogyasztóinkat is. – mondta Ágnes, továbbá hozzátette:

A megfelelő biztonsági intézkedéseket követően továbbra is stabil a termelésünk, folyamatosan látjuk el vevőinket mind komposzttal, mind friss gombával. Üzemeinkben kiemelten fontos az év minden napján a higiénia, de a mostani helyzetben még inkább odafigyelünk a napi többszöri kézmosásra, fertőtlenítésre és partnereinknek is ugyanezt tudjuk tanácsolni.


5999884574910_t1.jpg

Úgy tudom, hogy a termesztett gomba rendszeres fogyasztásának számos pozitív élettani hatása van.

Igen, hiszen szervezetünknek nagy szüksége van rá, többek között azért, mert:

  • a termesztett gomba olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek segíthetnek fizikai, szellemi ellenálló képességünk erősítésében
  • D-vitaminban gazdag
  • a gombában olyan antioxidánsok (ergothionein) találhatóak, amelyek védik a szervezetet a szabad gyökök káros hatásaitól,
  • immunrendszer erősítő és aktiváló hatása jelentős (béta-glükán)
  • élelmi rostban gazdag
  • kiváló fehérjeforrás, így remek húshelyettesítő is, nem csak a böjti időszakban

 5999884574880_t1.jpg

Hol juthatnak hozzá a fogyasztók a termékeitekhez?

Jelenleg az Aldi, Tesco, Spar, Auchan és Metro áruházláncok polcain találkozhatnak friss gomba termékeinkkel a fogyasztók.

Nemrég mutatkozott be új brandetek, a ChefGomba. Mi az átalakulás oka?

Szerettük volna, ha márkanevünk és csomagolásunk hűen tükrözi termékeink magas minőségét és sokféleségét, ezért hoztunk létre három kategóriát az alap, a gourmet és a gasztro termékeknek. ChefGomba márkanéven újra pozícionáltuk friss gombatermékeinket és frissítettük arculatunkat is.

 5999884575313_t1.jpg

Milyen gombafajták találhatóak az új termékcsaládokban?

Az alaptermékeink (basic) között található meg a fehér és barna csiperkegomba, valamint a laskagomba. A gourmet termékcsalád összefogja a kényelmi, szeletelt termékeket; az egzotikus gombaféléket; a grillezni való termékeket; a bio fehér csiperkegombát; a szárított gombatermékeket; valamint legújabb fejlesztésünket, a ChefMixeket. Gasztro termékeink kiszerelése pedig a HoReCa szektor igényeinek megfelelő.

5999884574897_t1_1.jpg

Miért különlegesek a ChefMix összeállítások?

Jelenleg 6 féle összeállításunk van: a Pannon, az Orient, a Portabella, Mediterrán, Quick és az Exotic. Mindegyik ChefMix változatosan előkészített termékek különféle friss gombákkal és friss zöldségekkel, hogy minél többféle ételt készülhessen egy tálcából. Más szóval: kényelem, élmény, inspiráció egy tálcában! És, hogy hogyan is lehet elkészíteni ezeket a termékeket és egyáltalán a termesztett gombát minél változatosabban? Erre adunk tippeket teljesen megújult, a legújabb trendeknek megfelelő honlapunkon (www.chefgomba.hu).

Mondanál pár szót a 2020-as terveitekről? Miben várható további fejlődés?

Egyelőre az új márkanevet és arculatot szeretnénk a fogyasztókkal megismertetni és erősíteni. Egy új termékcsaládot is indítottunk, ez a ChefMix, illetve megújultak, új csomagolást kaptak szárítmányaink is. Visszazárható, praktikus kiszerelésben, kevesebb helyet foglalva el. A szárított gomba egyik nagy előnye, hogy intenzíven, koncentráltan tartalmazza az ízanyagokat és hosszú az eltarthatósága.

A BEJEGYZÉS A BIO- FUNGI Kft. TÁMOGATÁSÁVAL KÉSZÜLT.

dscn8258.JPG

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!


A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr7315551148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása