Említettem-e már, hogy a sütés-főzés mellett az ételek jóízű elfogyasztása is rajta van a kedvenc tevékenységeim listáján? És hogy az utazás is nagy favorit?
Neeeem? Én balga. :D
Remélem még időben szóltam és nem bánod, ha néhanapján egy-két gasztro+utazós bejegyzés is megjelenik majd a Gastrotherapyn. Jöjjön is gyorsan egy ilyen poszt, hogy lásd mire is gondoltam..
Maradhat? Bízombenne(d) :)
Februárban mikor Bari környékével (javarészt Monopolival) ismerkedtem még nem is sejtettem, hogy rá egy hónapra elindítom a Gastrotherapy blogomat. Mikor válogattam a fotókat ehhez a bejegyzéshez igencsak meglepődtem (nem), hogy a tenger és látnivalók mellett a képeim jelentős részét a kajás fotók tették ki. :) Lelkesen fotóztam ami a tányéromra került, ezt szeretném most ízelítőként megmutatni nektek ezzel az ínycsiklandozó montázzsal:
Keksz fronton a Cantuccini volt a kedvencem, amit hazaérve itthon is megsütöttem, a receptjét itt találod: Cantuccini recept
Ha tetszett ez a bejegyzés ,csatlakozz a Gastrotherapy közösséghez itt
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.