Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.
Hozzávalók (6 főre)
6 db tojás
1 fej közepes vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
200 g vaj
1 kiskanál mustár
Só, bors ízlés szerint
Így készül a tojáskrém
- A tojásokat lobogó vízben 10 percig főzzük. Amíg főnek, a megpucolt hagymát és a megmosott petrezselymet apróra vágjuk.
- A kész és már kihűlt tojásokat megpucoljuk, és kisebb kockákra vágjuk. Összekeverjük a hagymával, petrezselyemmel és a szobahőmérsékletű vajjal. Mustárral, sóval és borssal ízesítjük. Tipp: fogyasztás előtt érdemes pár órára hűtőbe tenni, hogy jobban összeérjenek az ízek. Friss zöldségekkel és pirítóssal tálaljuk.
Megjelent a Tavaszi receptes e-könyvem! Itt tudod megvásárolni!
Ezek a receptjeim is érdekelhetnek:
Töltött tojás hajók
Paradicsomos bruchetta
Spenótos- füstölt tarjás sós pite, fetával
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)
Blogomon és social média felületeimen is szívesen működök együtt gasztro influencerként a profilomba illő cégekkel, márkákkal. Bővebb információkért, ajánlatkérésért keresd fel honlapomat.
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
Ez a receptem megtalálható a Gourmet&Delicious on-line Magazinban is. Lapozz bele ide kattintva.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
mildi 2019.02.28. 15:43:25
Attilajukkaja 2019.02.28. 17:52:21
Az is finom lehet, ha nem kedvelitek a hagymát. Mert az vitathatatlan, hogy a hagyma mindenbe plusz ízt visz be, feltéve, hogy valaki szereti vagy bírja az epéje. Ahány ház, annyi recept. :o)