Ízletes és egyszerűen elkészíthető tojáskrém tavaszi zöldségekkel

Ez a recept elköltözött az új oldalamra, ami néhány pillanat múlva automatikusan megnyílik.

tojaskremlogos2.pngHozzávalók (6 főre)

6 db tojás
1 fej közepes vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
200 g vaj
1 kiskanál mustár
Só, bors ízlés szerint
 

Így készül a tojáskrém

  • A tojásokat lobogó vízben 10 percig főzzük. Amíg főnek, a megpucolt hagymát és a megmosott petrezselymet apróra vágjuk.
  • A kész és már kihűlt tojásokat megpucoljuk, és kisebb kockákra vágjuk. Összekeverjük a hagymával, petrezselyemmel és a szobahőmérsékletű vajjal. Mustárral, sóval és borssal ízesítjük. Tipp: fogyasztás előtt érdemes pár órára hűtőbe tenni, hogy jobban összeérjenek az ízek. Friss zöldségekkel és pirítóssal tálaljuk.

Megjelent a Tavaszi receptes e-könyvem! Itt tudod megvásárolni!
tojaskremlogos1.png

tojaskremlogos3.png

Ezek a receptjeim is érdekelhetnek: 

Töltött tojás hajók

Paradicsomos bruchetta

Spenótos- füstölt tarjás sós pite, fetával

Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)

szia_melinda_vagyok_2.png

Blogomon és social média felületeimen is szívesen működök együtt gasztro influencerként a profilomba illő cégekkel, márkákkal. Bővebb információkért, ajánlatkérésért keresd fel honlapomat.

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

Ez a receptem megtalálható a Gourmet&Delicious on-line Magazinban is. Lapozz bele  ide kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr9714609646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2019.02.26. 21:45:46

Vöröshagyma helyett lilahagymát szoktam tenni bele.

mildi 2019.02.28. 15:43:25

@Attilajukkaja: egyáltalán nem rakok bele hagymát. a fasírtba se szoktam, csak fokhagymát. nem rajongunk a hagymáért :)

Attilajukkaja 2019.02.28. 17:52:21

@mildi:
Az is finom lehet, ha nem kedvelitek a hagymát. Mert az vitathatatlan, hogy a hagyma mindenbe plusz ízt visz be, feltéve, hogy valaki szereti vagy bírja az epéje. Ahány ház, annyi recept. :o)

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása