Banán-kivi- zöld alma turmix

Tavasszal is érdemes gondoskodnunk a vitaminok pótlásáról. Amióta megvan az új Russell Hobbs konyhai robotgépem, szinte minden nap készítek friss turmixot vagy smoothiet. A lehetőségek tárháza végtelen! A smoothie szombat keretében olyan gyümölcs és zöldség turmix variációkat mutatok meg, amivel Te is könnyedén feldobhatod és egészségesebbé teheted a mindennapjaidat.

Láttad már?  Próbáld ki ezt is! >>> Mangós-licsis-banános smoothie goji bogyoval

kivis_turmix.pngHozzávalók (2 főre)

3 db kivi
2 banán
1 zöld alma
1-2 dl 100%-os almalé
kivis_turmix_gyumolcsok.pngkivis_turmix_gyumolcsok_szeletelve.pngkivis_turmix_1.png

Elkészítés

  • A kiviket vágjuk félbe és egy kiskanál segítségével óvatosan, közvetlenül a héja mentén kanalazzuk körbe,  így az egész gyümölcshús könnyen hozzáférhető. Vágjuk össze és mehet is egyből a turmixgépünkbe. A banánokat pucoljuk meg, majd karikázzuk fel, végül mossuk meg alaposan a zöld almát és a csutkát kivágva, a felkockázott almát is tegyük a mixerbe. Öntsünk rá 1, maximum 2 dl almalevet és turmixoljuk össze

Tipp: Ha nem iszod meg rögtön, tedd hűtőbe, hogy friss maradjon! Az almától hamar bebarnul, ezért érdemes pár csepp citromot facsarni rá, hogy megőrizze szép élénk színét.  Igazi vitamin bomba, amit pikk-pakk elkészíthetünk a reggelinkhez, vagy kulacsban magunkkal is vihetjük. Váljék egészségetekre!

A smoothie a Russell Hobbs Retro krém konyhai robotgépével készült. Ide kattintva olvashattok róla bővebben.

kivis_turmix_allo.pngHa tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem!  Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!

Használd a #gastrotherapy  hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)

Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.

M 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrotherapy.blog.hu/api/trackback/id/tr2714698904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kövess Facebookon is!

gastrotherapy

Miskey Melinda vagyok, gasztroblogger, gasztro tartalomgyártó. Mottóm: Élvezettel készíteni, élvezettel enni! Sütök, főzök, kipróbálok, kísérletezek, tesztelek, utazom, eszem, szervezek, fotózok és írok. Nemcsak ízeket kevergetek szívvel-lélekkel, hanem közösséget is. Igyekszem felkavarni az állóvizet, odavonzani az embereket a sütés és főzés öröme, az étkezés szeretete köré. A gasztronómia világa olyan, mint egy csodálatos sziget, fedezzük fel együtt rejtett kincseit!

süti beállítások módosítása