Tavasszal is érdemes gondoskodnunk a vitaminok pótlásáról. Amióta megvan az új Russell Hobbs konyhai robotgépem, szinte minden nap készítek friss turmixot vagy smoothiet. A lehetőségek tárháza végtelen! A smoothie szombat keretében olyan gyümölcs és zöldség turmix variációkat mutatok meg, amivel Te is könnyedén feldobhatod és egészségesebbé teheted a mindennapjaidat.
Láttad már? Próbáld ki ezt is! >>> Mangós-licsis-banános smoothie goji bogyoval
Hozzávalók (2 főre)
3 db kivi
2 banán
1 zöld alma
1-2 dl 100%-os almalé
Elkészítés
- A kiviket vágjuk félbe és egy kiskanál segítségével óvatosan, közvetlenül a héja mentén kanalazzuk körbe, így az egész gyümölcshús könnyen hozzáférhető. Vágjuk össze és mehet is egyből a turmixgépünkbe. A banánokat pucoljuk meg, majd karikázzuk fel, végül mossuk meg alaposan a zöld almát és a csutkát kivágva, a felkockázott almát is tegyük a mixerbe. Öntsünk rá 1, maximum 2 dl almalevet és turmixoljuk össze
Tipp: Ha nem iszod meg rögtön, tedd hűtőbe, hogy friss maradjon! Az almától hamar bebarnul, ezért érdemes pár csepp citromot facsarni rá, hogy megőrizze szép élénk színét. Igazi vitamin bomba, amit pikk-pakk elkészíthetünk a reggelinkhez, vagy kulacsban magunkkal is vihetjük. Váljék egészségetekre!
A smoothie a Russell Hobbs Retro krém konyhai robotgépével készült. Ide kattintva olvashattok róla bővebben.
Ha tetszett ez a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod. Kövesd a blogot, hogy ne maradj le az új tartalmakról sem! Várlak a Facebookon és az Instagram oldalamon is!
Használd a #gastrotherapy hashtaget és mutasd meg Te milyen finomságot sütöttél, főztél legutóbb! :)
Az oldalon található bejegyzések és képek a saját tulajdonomat képezik. Az oldal bármilyen tartalmát felhasználni csakis a forrás megjelölésével és az engedélyemmel lehet.
M
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.